CS:GO'da sise bakınca bilgisayar takılıyor

İşletim sistemi
Windows 10

cozz

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdıgım gibi sise baktıgım zaman bazen bilgisayar hata vermeden takılıyor sadece açma kapama düğmesine basılı tutarak kapatabiliyorum. Eskiden yoktu ama üst üste Windows güncellemeleri, ekran kartı güncellemeleri falan geldi o yüzden olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Intel i7 3770K.
AMD Radeon RX480 4 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da yazdıgım gibi sise baktıgım zaman bazen bilgisayar hata vermeden takılıyor sadece açma kapama düğmesine basılı tutarak kapatabiliyorum. Eskiden yoktu ama üst üste Windows güncellemeleri, ekran kartı güncellemeleri falan geldi o yüzden olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Intel i7 3770K.
AMD Radeon RX480 4 GB.

Sis FPS'yi tüm kartlarda düşürür, tüm ayarlarınızı en düşüğe çekip oynayın hem oyuna odaklanırsınız hem de 4:3 hitbox daha büyük.

Belliki ekran kartı veya işlemci kasıyor o an ne zamandır temizletmiyorsun bilgisayarını?
ısınma sorunum yok temizledim yakın zamanda sıvı soğutma var
Sis FPS'yi tüm kartlarda düşürür, tüm ayarlarınızı en düşüğe çekip oynayın hem oyuna odaklanırsınız hem de 4:3 hitbox daha büyük.
fps düşmesi gibi sorunum yok bilgisayar takılıyor ctrl alt del yapınca da tepki vermiyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı