AlevliKilic Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #1 CS:GO'da skinlerim var ama satamıyorum. 5$ sınırlandırmasından dolayı satamıyorum skinlerimi. Kolayca satıp Steam'e çekebileceğim site var mı?
CS:GO'da skinlerim var ama satamıyorum. 5$ sınırlandırmasından dolayı satamıyorum skinlerimi. Kolayca satıp Steam'e çekebileceğim site var mı?
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 17 Mart 2023 #2 5 doları ödemediğiniz sürece takas banınız kalkmayacaktır. Bu yüzden bynogame gibi sitelere de silahlarınızı satamazsınız. Tek çaresi onu ödemek.
5 doları ödemediğiniz sürece takas banınız kalkmayacaktır. Bu yüzden bynogame gibi sitelere de silahlarınızı satamazsınız. Tek çaresi onu ödemek.
yasin pala Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #3 O 5$ kilidi açmadan adım bile atamazsın.
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 17 Mart 2023 #4 AlevliKilic dedi: CS:GO'da skinlerim var ama satamıyorum. 5$ sınırlandırmasından dolayı satamıyorum skinlerimi. Kolayca satıp Steam'e çekebileceğim site var mı? Genişletmek için tıkla... 5 dolar sınırlandırılmasında takasta yapamıyorsunuz. Bu sebepten ötürü satın alım, satma veya takas işlerini yapamassınız. ByNoGame vb. siteleri de kullanamazsınız.
AlevliKilic dedi: CS:GO'da skinlerim var ama satamıyorum. 5$ sınırlandırmasından dolayı satamıyorum skinlerimi. Kolayca satıp Steam'e çekebileceğim site var mı? Genişletmek için tıkla... 5 dolar sınırlandırılmasında takasta yapamıyorsunuz. Bu sebepten ötürü satın alım, satma veya takas işlerini yapamassınız. ByNoGame vb. siteleri de kullanamazsınız.
NiRisai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 17 Mart 2023 #5 Öncelikle sınırlandırmayı kaldırmanız gerekir diye biliyorum işlemler için
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 17 Mart 2023 #6 AlevliKilic dedi: CS:GO'da skinlerim var ama satamıyorum. 5$ sınırlandırmasından dolayı satamıyorum skinlerimi. Kolayca satıp Steam'e çekebileceğim site var mı? Genişletmek için tıkla... Steama 100 tl yatır git oyun al sonrasında satabilirsin.
AlevliKilic dedi: CS:GO'da skinlerim var ama satamıyorum. 5$ sınırlandırmasından dolayı satamıyorum skinlerimi. Kolayca satıp Steam'e çekebileceğim site var mı? Genişletmek için tıkla... Steama 100 tl yatır git oyun al sonrasında satabilirsin.
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 17 Mart 2023 #7 AlevliKilic dedi: CS:GO'da skinlerim var ama satamıyorum. 5$ sınırlandırmasından dolayı satamıyorum skinlerimi. Kolayca satıp Steam'e çekebileceğim site var mı? Genişletmek için tıkla... 100 Tl yatır istersen değerlenceğini düşündüğün skin ya da kasa al. İstersen oynayacağın oyunu al. Ama o 5 doları yatır başka çaresi yok.
AlevliKilic dedi: CS:GO'da skinlerim var ama satamıyorum. 5$ sınırlandırmasından dolayı satamıyorum skinlerimi. Kolayca satıp Steam'e çekebileceğim site var mı? Genişletmek için tıkla... 100 Tl yatır istersen değerlenceğini düşündüğün skin ya da kasa al. İstersen oynayacağın oyunu al. Ama o 5 doları yatır başka çaresi yok.