Çözüldü CS:GO'da skin satın alıp kullanınca değeri düşer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

walterpinkman

Hectopat
Az aşınmış bir skin satın aldım, ancak bu skini kullanırsam değeri düşer mi? Yani az aşınmış durumdan eskimiş durumuna geçer mi? Örneğin Skin'i T tarafı için kullanıyorum, ve sonra bu skini satmak istiyorum satabilir miyim?

Çözüm
Az aşınmış bir skin satın aldım, ancak bu skini kullanırsam değeri düşer mi? Yani az aşınmış durumdan eskimiş durumuna geçer mi? Örneğin Skin'i t tarafı için kullanıyorum, ve sonra bu skini satmak istiyorum satabilir miyim?

Hayır, silahı kullandıkça durumu veya değeri düşmez, örneğin fabrikadan yeni çıkmış skin satın alınca veya düşürünce kullandıkça eskimişe doğru gitmez.
Az aşınmış bir skin satın aldım, ancak bu skini kullanırsam değeri düşer mi? Yani az aşınmış durumdan eskimiş durumuna geçer mi? Örneğin Skin'i t tarafı için kullanıyorum, ve sonra bu skini satmak istiyorum satabilir miyim?

Hayır, silahı kullandıkça durumu veya değeri düşmez, örneğin fabrikadan yeni çıkmış skin satın alınca veya düşürünce kullandıkça eskimişe doğru gitmez.

Çözüm

Hayır durumları değişmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı