CS:GO'da Skin Ticareti Yaparak Nasıl Para Kazanılır?

BY LEWU

Hectopat
Arkadaşlar CS:GO'da skin ticareti nasıl yapılır, yapsam kar edebilir miyim? Papara hesabına ve Banka hesabına sahibim.

Tam olarak nasıl bir ticaret yapma düşüncesindesiniz? CS:GO'da pazardan herhangi bir skini aldıktan sonra 1 hafta satış banı uygulanıyor üstüne üstlük alırken verdiğiniz fiyattan (aynı gün için söylüyorum) satarken daha düşük bir miktarı elinize geçiyor. (kesintilerden dolayı)

Arkadaşlar CS:GO'da skin ticareti nasıl yapılır, yapsam kar edebilir miyim? Papara hesabına ve Banka hesabına sahibim.
Kolay bir mevzu değil her skinin piyasasını aşağı yukarı bilmelisin ayrıca banka ve papara yetmez ek olarak kripto hesabı açman gerekiyor.

Kolay bir mevzu değil her skinin piyasasını aşağı yukarı bilmelisin ayrıca banka ve papara yetmez ek olarak kripto hesabı açman gerekiyor.
Krip hesabı neden?

Alım satım.

Krip hesabı neden?

Alım satım.

ByNoGame veya GameSatış'tan al sat yapmayı düşünüyorsan baştan düşünme. Para kazanmak için dmarket CS. Money ShadowPay gibi sitelerden item alman gerekiyor satmak içinde en iyi ihtimal ShadowPay kullanabilirsin onda da sadece kripto ile çekebilirsin.

Steam pazardan yapabilir miyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…