Pitfallr Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 294 Çözümler 5 26 Haziran 2022 #1 CS:GO oynarken smoke veya molotof geldiği zaman oyun donuyor. Fatal error loading vertex shader Custom diye bir hata veriyor. Çözümü nedir?
CS:GO oynarken smoke veya molotof geldiği zaman oyun donuyor. Fatal error loading vertex shader Custom diye bir hata veriyor. Çözümü nedir?
Çözüm Pitfallr 26 Haziran 2022 Jaewyn dedi: Ekran kartını OC yaptınız mı hiç? Ekran kartından kaynaklanan bir hata. DDU ile silerek stabil bir sürüm kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sadece driver'ını indirip oynamaya başladım.
Jaewyn dedi: Ekran kartını OC yaptınız mı hiç? Ekran kartından kaynaklanan bir hata. DDU ile silerek stabil bir sürüm kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sadece driver'ını indirip oynamaya başladım.
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.575 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #2 Ekran kartını OC yaptınız mı hiç? Ekran kartından kaynaklanan bir hata. DDU ile silerek stabil bir sürüm kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Ekran kartını OC yaptınız mı hiç? Ekran kartından kaynaklanan bir hata. DDU ile silerek stabil bir sürüm kurmayı deneyin.
KS KS Pitfallr Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 294 Çözümler 5 26 Haziran 2022 #3 Jaewyn dedi: Ekran kartını OC yaptınız mı hiç? Ekran kartından kaynaklanan bir hata. DDU ile silerek stabil bir sürüm kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sadece driver'ını indirip oynamaya başladım. Artı 0 Eksi Çözüm
Jaewyn dedi: Ekran kartını OC yaptınız mı hiç? Ekran kartından kaynaklanan bir hata. DDU ile silerek stabil bir sürüm kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sadece driver'ını indirip oynamaya başladım.