CS:GO'da sprey atma

Yer
Nevşehir
Beyler küçüklüğümden beri şu sprey olayını anlayamadığım için yazıyorum. Siz nasıl sprey atıyorsunuz? Mesela bunun olayı nedir tamam simetrik olarak tam tersi hareket ettireceğiz falan da... Yani ben şöyle yapıyorum sonra şöyle yapıyorum diye kısaca bahsederseniz çok mutlu olurum. Amacım farklı şeyler duymak zamanı olan yazarsa sevinirim.

Ben sektikçe fareyi aşağı doğru yavaşça çekiyorum. Yanlış olabilir ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela AK-47'yi duvara hiçbir şey yapmadan sıkarsanız belirli bir düzende mermiler dağılır,
Sprey yaparak o mermileri belirli bir yere toplamaya çalışıyorsun, mermi normalde sağa gidiyorsa mouseu sola çevirmen gerekiyor ki ortada buluşsun.

Adamı gördükten sonra AK ile örneğin eğilerek aşağı doğru kaydırıyorum, çünkü çok sekiyor ve eğildikçe isabet oranın artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…