CS:GO'da sprey atma

Teşekkür ederim yarın sabah başlıyorum Çok oynadım bugün
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi geceler sizinle olsun...

Teşekkür ederim yarın sabah başlıyorum çok oynadım bugün
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi geceler sizinle olsun...

Hassasiyetini uzun zamandır kullanıyor isen değiştirme zaten o hassasiyete alışmışsın demektir dediğim gibi spray atma şu videoda anlatıyor her şeyi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kesinlikle izleyin.

1 şarjör duvara sık belli bir mesafeden, giden mermilerin yönünü izle yukarı sağ sol gibi. Ondan sonra bir şarjör ile de aynı mesafeden o gidişin tersine doğru fareyi hareket ettirerek sık. Yukarı sağ sol gibi gittiyse aşağı sol sağ olarak hareket ettir fareyi. Bunlara üşendiysen AK-47 de Aşağı 1 saniye sağ sonra 2-3 saniye sol şeklinde spray.

Atölye maplarinden yprac aim map isimli haritada spray i en rahat sekilde ogrenebilirsin her silahin sprayini rahatca ogretiyor.

Spreyleri ezberlemektense, mermileri izleyerek kendini alıştırman daha iyi olur bence. Belli bir süre sonrada zaten hem alışkanlık haline geliyor hem de normalde kullanmadığın bir silahı bile aynı yöntemle kullanabiliyorsun.

Ben spreyi nasıl geliştirdiğimi anlatıyım sana. her gün ilk olarak 2000 bot aim botz'ta one tap ve sprey ve sprey transfer yaptım sonra Recoil Master - Spray Training de 20-25 dakika sprey yaptım. Sonra Training: Bot Aim V4C'ta 30 dakika karşımda 5 bot olarak sprey transfer yapmayı denedim. Bu sadece sprey için yaptıklarım tamamen ısınmak için yaptıklarımı yazmadım istersen yazarım. Sırasını sen kendine görede yapabilirsin ilk recoil masterda girebilirsin sen bilirsin ama ben bunları yapınca benim çok faydalı oldu yani bırak spreyi rahat 5 kişiyi sprey transferle alıyordum. ama her gün yapman lazım. Spreyi gerçekten öğrendikten sonra zaten oyuna daha çok bağlanıyorsun. Bende öyle oldu yani.

Atölye maplarinden yprac aim map isimli haritada spray i en rahat sekilde ogrenebilirsin her silahin sprayini rahatca ogretiyor.
Var da ben biraz sabırsızım sanırım sıkılıyorum hemen.
Hocam o daha zor ya En azından benim için.
Ne kadar emek o kadar köfte Tamamdır bunu daha disiplinli yapmaya çalışayım ben girip biraz yapıp çıkıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…