Hatıra skinlerinin çoğunda zaten 3-4 bin tllik stickerlar var. Haklısınız. Çoğu 10 kuruşa satılıyor skinlerin.Sticker'ın fiyatına göre değişir, ama evet arttırır. Hatıra skinleri hariç, hatıra skinlerinin üstünde olan stickerlar değer katmıyor.
Sticker'ın fiyatına göre değişir, ama evet arttırır. Hatıra skinleri hariç, hatıra skinlerinin üstünde olan stickerlar değer katmıyor.
Yapma yahu ama Stockholm 2021'den düşme SSG'ye yapıştırılmış bence ful takım güzel asla satmam.
Öyle bir şey yok. O sticker'lar skinin üzerinde geliyor. Birisi o stickeri alıp takmamış yani. Onun için para etmiyor.Yapma yahu ama Stockholm 2021'den düşme SSG'ye yapıştırılmış bence ful takım güzel asla satmam.
Bir an sevindim Sticker'lara bakıyon ancient zaten pazarda yok vesaire kafadan 1K satar mis gibi ak deseni çekerim diye düşündüm.
Merhaba arkadaşlar. CS'de stickeri silaha yapıştırmak silahın değerini artırır mı?
Dostum artar demişler ama hayır artmaz artar dedikleri 2-3 lira fark gerçekten artması için değerli nadir bir çıkartma olması lazım ben alım satımlarla uğraşan bir insanım sitelerde skin avlanırken tanesi 5K olan çıkartmadan üzerine 3 tane yapıştırılmış silah gördüm normal ederi silahin 350-1K arası ama o silah 5K idi ayrıca çıkartmalar değeri kadar kazandırmaz yapıştırırsan değer kaybeder.
Hocam 1klık skin 15klık stickerla 5K olmaz, adam kafasına göre atmıştır değerli stickerların yüzde 5 ya da 7 hadi bilemedin 10'u kadar değer biçiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.