CS:GO'da sürekli yenilmek

656611

Decapat
Sorunumuz şöyledir ki akşamüstü canımız sıkılmış diyoruz bir kafamızı dağıtalım oyuna girelim. Halihazırda kazanırsak da rankımız yükselsin; lakin oyuncu olacaklar zatı muhterem insan olarak adlandırdığımız dangalaklar nasıl oluyorsa her daim beni buluyorlar. Hayır her oyun öncesi zaten bir-bir buçuk saat aimimi düzeltiyorum, sunucularda oyun oynuyorum, beş-on kere ölüm maçı giriyorum yok abicim yok, illa gelecek bana 4 tane gambino yaratığı verecek. Al bunları taşı diyecek. Ulan ben o kadar oyun öncesi antrenman yapmışım oyuna girmişim. 35-40 vurmuşum. Sen bana 1 tane eli yüzü düzgün adam vermiyorsun. Bir de üstüne beni kaybettiriyorsun. Ben nasıl zevk alacağım? Ben nasıl rankımı yükselteceğim? Neden sürekli trolleyen ya da rezalet oynayan takımlara denk getiriyor. Beni, hayır yani oyuncu nasıl oynuyorsa ona göre klasmana koyuyor desek öyle bir şey olsa beni alır zaten. Yüksek rankı olan elemanların yanına oturtur. İnsan gibi oynarız.

Rankı bile açılmamış, gelip mikrofona ahlayan karı açan 13-14 yaşında Ruslara gelmekten bıktım ben. 2015-2016 zamanları çok oynardım o zamanlar rankım legendary eagle ve legendary eagle Master arası değişip duruyordu. Şimdi burada gelmiş Silver 3'te tıkılı kalmış oyun oynamaya çalışıyorum. Gittim eski hesabım yok oldu diye yeni hesap açıp seçkin satın aldım. Bari hile gelmesin. Adam gibi oyuncular gelsin diye. Tam tersine ne kadar geri zekalı eleman varsa bana veriyor. 2 buçuk aydır 1 tane bile Win alamadım. Şimdi buraya "bence sen kötüsün" yazmaya gelecek arkadaşlar olacaksa naif bir şekilde uyarıyorum. Yol alın ve konuyu görmemiş gibi davranın. Şu son zamanlarda vakit geçirebilecek bir oyun da olmadığı için yine dönüp dolaşıp CS:GO'ya kalıyorum. Ama sıktı artık her maç troll her maç 4/0/13 giden adamlar. Her maç Lose'lar. Yeni çıktım oyundan. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege indiriyorum, bu kadar rezalet kitleye sahip bir oyun görmedim ben. Bir daha da CS:GO oynayanın Allah bin belasını versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her oyun, herkese göre değildir.

Hocam haklısınız, her oyun herkese göre değildir, bunu kendi üstüme alınmıyorum çünkü ben genellikle bu tür oyunlar oynuyor ve bundan zevk alıyorum. 6-7 yılımı verdiğim oyunun bu kadar rezillik içine batması da benim pek içimi açmıyor açıkçası. Sanırım hikayeli oyunlara doğru kayacağım bende yavaştan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…