K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #1 Bazı yayıncıların grafikleri çok tatlı görünüyor. Ben nasıl yapacağımı anlamadım. Videoda yapmamışlar nasıl yapıyorlar, bilen var mı? Anlamadıysanız örnek görüntü atabilirim.
Bazı yayıncıların grafikleri çok tatlı görünüyor. Ben nasıl yapacağımı anlamadım. Videoda yapmamışlar nasıl yapıyorlar, bilen var mı? Anlamadıysanız örnek görüntü atabilirim.
Çözüm 5 5 562410 13 Mayıs 2023 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunun gibi mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunun gibi mi?
KS KS K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #11 562410 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunun gibi mi? Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl işaretliyeceğim çözüldü olarak çok teşekkür ederim çok sevindim şu an. Artı 0 Eksi
562410 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunun gibi mi? Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl işaretliyeceğim çözüldü olarak çok teşekkür ederim çok sevindim şu an.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 13 Mayıs 2023 #12 Kayra23 dedi: Bunu nasıl işaretliyeceğim çözüldü olarak çok teşekkür ederim çok sevindim şu an. Genişletmek için tıkla... İşaretleyemessiniz. Artı 0 Eksi
Kayra23 dedi: Bunu nasıl işaretliyeceğim çözüldü olarak çok teşekkür ederim çok sevindim şu an. Genişletmek için tıkla... İşaretleyemessiniz.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #13 Kayra23 dedi: Bunu nasıl işaretliyeceğim çözüldü olarak çok teşekkür ederim çok sevindim şu an. Genişletmek için tıkla... Çözüm raporu atın mesaja. Artı 0 Eksi
Kayra23 dedi: Bunu nasıl işaretliyeceğim çözüldü olarak çok teşekkür ederim çok sevindim şu an. Genişletmek için tıkla... Çözüm raporu atın mesaja.