CS:GO'da trollere karşılık verilirse ceza yenir mi?

Aragorn_5

Zeptopat
Mesela 2 örnek vereceğim. Rekabetçide CT'yiz ve ben B'ye dalıp adamları indirdim ve bombayı çözmeye başladım. Bizim adam geldi beni öldürdü durduk yere ve bombayı kendi çözdü bombadan gelecek skor için. Bu durumda ne yapılmalı? Öbür el bu trole aynı şekilde karşılık mı verilmeli yoksa görmezden mi gelinmeli? Aynı şekilde karşılık verilirse ceza yenir mi veya bu kişi böyle bir trollük yaptığı için ceza yiyecek mi?

2.si oyunda karşı takım oyuncusu ağır küfürler ediyor. Buna da aynı şekilde karşılık verirsek durduk yere ceza yer miyiz?

Hocam report atmadığın report yemediği sürece sorun olmaz muhtemelen bomba olayını yapmadım fakat küfür edenleri reportlayıp karşıdaki kadar olmasa da bir iki kelime küfredip susturuyorum.

Bizim adam geldi beni öldürdü durduk yere ve bombayı kendi çözdü bombadan gelecek skor için.
Skordan ziyade mvp olmak için yapmış olabilir çünkü birini öldürünce puanın siliniyor.
Aynı şekilde karşılık verilirse ceza yenir mi veya bu kişi böyle bir trollük yaptığı için ceza yiyecek mi?
Oyunbozanlıktan normal rekabetçi banı yersiniz max 1 haftalık falan bir şey olmaz. Çok sık yapılmadığı sürece.

2.si oyunda karşı takım oyuncusu ağır küfürler ediyor. Buna da aynı şekilde karşılık verirsek durduk yere ceza yer miyiz?
Yemezsiniz hiçbir şey olmaz ben karşılık veriyorum 8 yıllık hesap 0 sıkıntı. En en en düşük ihtimalle çok fazla report alırsanız otomatik mute atar oyun size.

Takım arkadaşını öldürünce giden skor bomba çözünce gelenden daha fazla.
Round'un başında daha spawn'dan çıkmadan takım arkadaşı öldürmek direkt ban sebebi.
Round'un ortalarını geçtikten sonra map'in herhangi bir yerinde takım arkadaşı öldürmenin limiti 3 hasarında 3.
Küfür ediyorsa uygunsuz sesli sohbetten ve oyun bozanlıktan raporlarsan oto mute ve grief banı yer.

Oyunbozanlıktan ceza yemek var fakat hiç yiyeni görmedim. Overwatch sistemi yok zaten. Bir sıkar, iki sıkar, üçüncü sefer rekabetçi banı yer otomatik olarak. Siz muhattap olmayın bile. Ben karşılık vere vere her hafta 7 gün ban yiyordum.

Grief banı 8 günden başlayıp 9, 10, 11, 12 diye gidiyor. 12 günlük bandayım şu anda 2 aydır haksız yere ban yiyorum her banım açıldıktan hemen sonraki ilk maçımda tekrar ban yiyorum, hile olduğumu düşünüp report atıyorlar.

Grief banı var. Overwatch sistemi aktif. Overwatch'tan grief banı yemekte var onu da yedim.

Oyunbozanlıktan ben 1 hafta ban yemiştim. Yani o rapor ekranındaki tüm rapor tiplerinden ban yeniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…