eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.838 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi haritasına girmeye çalışıyorum, oyundan atıyor.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 1 Çözümler 113 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 28 Mayıs 2023 #2 Bazı başarımlar haritalar kaldırıldığından dolayı açılamaz. Steam achievement manager kullanırsan açabilirsin.
Bazı başarımlar haritalar kaldırıldığından dolayı açılamaz. Steam achievement manager kullanırsan açabilirsin.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.838 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #3 Emperor4231 dedi: Bazı başarımlar haritalar kaldırıldığından dolayı açılamaz. Steam achievement Manager kullanırsan açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şunu buldum da VAC ban yedirtir mi hocam?
Emperor4231 dedi: Bazı başarımlar haritalar kaldırıldığından dolayı açılamaz. Steam achievement Manager kullanırsan açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şunu buldum da VAC ban yedirtir mi hocam?
Mehmet Aldemir Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 639 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 8265U Cinsiyet Diğer 28 Mayıs 2023 #4 eness24 dedi: şunu buldum da VAC ban yedirtir mi hocam? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum ve VAC yemedim. Programın bir diğer özelliği istersen tüm başarımları sıfırlayabiliyorsun ya da tek tek başarımı seçip sadece seçtiğin başarımı sıfırlayabiliyorsun.
eness24 dedi: şunu buldum da VAC ban yedirtir mi hocam? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum ve VAC yemedim. Programın bir diğer özelliği istersen tüm başarımları sıfırlayabiliyorsun ya da tek tek başarımı seçip sadece seçtiğin başarımı sıfırlayabiliyorsun.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 1 Çözümler 113 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 28 Mayıs 2023 #5 eness24 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şunu buldum da VAC ban yedirtir mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yedirtmez. Ben kullandım.
eness24 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şunu buldum da VAC ban yedirtir mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yedirtmez. Ben kullandım.
O originaldiscreet Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 214 28 Mayıs 2023 #6 3kliksphilip'in bu konuda bir videosu var uğraşmak istiyorsanız ekstra program kullanmadan yapabilirsiniz.
3kliksphilip'in bu konuda bir videosu var uğraşmak istiyorsanız ekstra program kullanmadan yapabilirsiniz.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.838 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #7 Peki saat kasmayı nasıl yapabilirim? Çok da önemli değil ama olursa da olur.