NV_Eren Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 66 8 Ocak 2021 #1 Hesabım calınmıştı ve calan kişi CS:GO'da VAC ban yemiş. Banın kalkması mümkün mü?
tıraktor Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 592 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #2 NV_Eren dedi: Hesabım calınmıştı ve calan kişi CS:GO'da VAC ban yemiş. Banın kalkması mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yazın.
NV_Eren dedi: Hesabım calınmıştı ve calan kişi CS:GO'da VAC ban yemiş. Banın kalkması mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yazın.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 8 Ocak 2021 #3 VAC Ban kalıcıdır ve kaldırılamaz. VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamazlar. Genişletmek için tıkla...
VAC Ban kalıcıdır ve kaldırılamaz. VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamazlar. Genişletmek için tıkla...
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 8 Ocak 2021 #5 Kalkmıyor hesabı çalan arkadaş hile açtı galiba.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #6 Mümkün değil, VAC ban kalıcı. Gerçekten yanlışlıkla atılmışsa 1-2 kere açıldığını görmüştüm Reddit'te.
Mümkün değil, VAC ban kalıcı. Gerçekten yanlışlıkla atılmışsa 1-2 kere açıldığını görmüştüm Reddit'te.
UMUT1561 Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #7 İmkansıza yakın.
YOBS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2021 #8 NV_Eren dedi: Hesabım calınmıştı ve calan kişi CS:GO'da VAC ban yemiş. Banın kalkması mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Steam bu konuda çok nettir ban kalkmaz ve kaldırılamaz.
NV_Eren dedi: Hesabım calınmıştı ve calan kişi CS:GO'da VAC ban yemiş. Banın kalkması mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Steam bu konuda çok nettir ban kalkmaz ve kaldırılamaz.
Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 8 Ocak 2021 #9 "Steam Destek hiçbir VAC yasağını hesabınızdan kaldıramaz. Yasağın sebebi çalınan veya paylaşılan bir hesap kaynaklı olsa bile hile konusunda politikamız sıfır töleranstır. Hesabınızın güvenliğinden kendiniz sorumlusunuz."
"Steam Destek hiçbir VAC yasağını hesabınızdan kaldıramaz. Yasağın sebebi çalınan veya paylaşılan bir hesap kaynaklı olsa bile hile konusunda politikamız sıfır töleranstır. Hesabınızın güvenliğinden kendiniz sorumlusunuz."
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #10 tıraktor dedi: Steam desteğe yazın. Genişletmek için tıkla... ''VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışılamaz ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz.'' ayrıca VAC yasağı aldığım esnada hesabımı ben kullanmıyordum. VAC yasağı kaldırılabilir mi?Hayır. Suç esnasında hesabı kimin kullandığı bir önem teşkil etmemektedir.
tıraktor dedi: Steam desteğe yazın. Genişletmek için tıkla... ''VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışılamaz ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz.'' ayrıca VAC yasağı aldığım esnada hesabımı ben kullanmıyordum. VAC yasağı kaldırılabilir mi?Hayır. Suç esnasında hesabı kimin kullandığı bir önem teşkil etmemektedir.