Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 4 22 Kasım 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video gördüm adam CS:GO'da Valorant skini yapıyor. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2021
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video gördüm adam CS:GO'da Valorant skini yapıyor. Nasıl yapabilirim?
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.561 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 22 Kasım 2021 #2 Bu tarz değişikliklerde orijinal CS:GO sunucularında oynanılmıyor.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 22 Kasım 2021 #3 Oyunun skin dosyalarından Ak skini olarak bu skinin dosyasını yüklersen oyunda Ak olarak gözükür.
Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 4 22 Kasım 2021 #4 ressh dedi: Bu tarz değişikliklerde orijinal CS:GO sunucularında oynanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben orijinal sunucudamı oynayacagım dedim kanka
ressh dedi: Bu tarz değişikliklerde orijinal CS:GO sunucularında oynanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben orijinal sunucudamı oynayacagım dedim kanka
gialen Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 337 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE 12GB RTX 3060 / RYZEN 5 5500 / 16GB HYPERX FURY RAM / GIGABYTE A520M K ANAKART Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #5 Orijinal sunucularda oynayabiliyorsun fakat oyunun dosyalarını değiştirmek yerine migi denen programı kullanman lazım. Buyur tutorial: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Orijinal sunucularda oynayabiliyorsun fakat oyunun dosyalarını değiştirmek yerine migi denen programı kullanman lazım. Buyur tutorial: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dumanx Kilopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #6 VAC yeme garantili bu arada.