Merdo44 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 1.292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #1 Merhabalar. CS:GO oynarken yan ekranda bir yere tıklıyorum ve oyun Alt+Tab atıyor. Bu Atl+Tab atmasını nasıl engelleyebilirim?
Merhabalar. CS:GO oynarken yan ekranda bir yere tıklıyorum ve oyun Alt+Tab atıyor. Bu Atl+Tab atmasını nasıl engelleyebilirim?
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 9 Mayıs 2020 #2 Düşük çözünürlükte oynamıyor iseniz "Pencereli Tam Ekran" modunu deneyin.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.454 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #3 Tek çözümü oyunu tam ekran modunda oynamamak, öyle olunca da "input lag"dan oynanmaz hale geliyor oyun.
Tek çözümü oyunu tam ekran modunda oynamamak, öyle olunca da "input lag"dan oynanmaz hale geliyor oyun.
Merdo44 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 1.292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #4 181272 dedi: Düşük çözünürlükte oynamıyor iseniz "Pencereli Tam Ekran" modunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Tam Ekran Pencereli olunca düzeldi teşekkür ederim
181272 dedi: Düşük çözünürlükte oynamıyor iseniz "Pencereli Tam Ekran" modunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Tam Ekran Pencereli olunca düzeldi teşekkür ederim
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 9 Mayıs 2020 #5 Merdo44 dedi: Tam Ekran Pencereli olunca düzeldi teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu Silinen üye dedi: Tek çözümü oyunu tam ekran modunda oynamamak, öyle olunca da "input lag"dan oynanmaz hale geliyor oyun. Genişletmek için tıkla... Bende bu sorun olduğunda V-Sync'yi açıp fps_max 59 komutu yazmıştım ve sorunum düzelmişti. (Fare lag sorunu.) Denemeni tavsiye ederim.
Merdo44 dedi: Tam Ekran Pencereli olunca düzeldi teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu Silinen üye dedi: Tek çözümü oyunu tam ekran modunda oynamamak, öyle olunca da "input lag"dan oynanmaz hale geliyor oyun. Genişletmek için tıkla... Bende bu sorun olduğunda V-Sync'yi açıp fps_max 59 komutu yazmıştım ve sorunum düzelmişti. (Fare lag sorunu.) Denemeni tavsiye ederim.