3 324720 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 836 Çözümler 24 27 Şubat 2023 #11 verakarma dedi: İşte uykusuzluk, hızlı kasayım düşüncesi beni bitirdi. Yapacak bir şey yok ya. Solo CS bu kadar olur zaten. Genişletmek için tıkla... Tekrardan geçmiş olsun hocam. Birlikte oynamak isterseniz ekleyebilirsiniz. Her akşam işten sonra kafa dağıtmak amacıyla giriyorum.
verakarma dedi: İşte uykusuzluk, hızlı kasayım düşüncesi beni bitirdi. Yapacak bir şey yok ya. Solo CS bu kadar olur zaten. Genişletmek için tıkla... Tekrardan geçmiş olsun hocam. Birlikte oynamak isterseniz ekleyebilirsiniz. Her akşam işten sonra kafa dağıtmak amacıyla giriyorum.
verakarma Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Şubat 2023 #12 324720 dedi: Tekrardan geçmiş olsun hocam. Birlikte oynamak isterseniz ekleyebilirsiniz. Her akşam işten sonra kafa dağıtmak amacıyla giriyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yeniyim daha ya. 160 saatim var ya da yok. 60 hertz ekranla çok birşey yapamam.
324720 dedi: Tekrardan geçmiş olsun hocam. Birlikte oynamak isterseniz ekleyebilirsiniz. Her akşam işten sonra kafa dağıtmak amacıyla giriyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yeniyim daha ya. 160 saatim var ya da yok. 60 hertz ekranla çok birşey yapamam.
3 324720 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 836 Çözümler 24 27 Şubat 2023 #13 verakarma dedi: Ben yeniyim daha ya. 160 saatim var ya da yok. 60 hertz ekranla çok birşey yapamam. Genişletmek için tıkla... Hocam keyfinize bakın. Amaç eğlenceli vakit geçirmek. Bende 60 hz kullanıyorum.
verakarma dedi: Ben yeniyim daha ya. 160 saatim var ya da yok. 60 hertz ekranla çok birşey yapamam. Genişletmek için tıkla... Hocam keyfinize bakın. Amaç eğlenceli vakit geçirmek. Bende 60 hz kullanıyorum.