montraselli Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 14 28 Ocak 2021 #1 Merhaba, CS:GO SDK'da yaptığım map atölyeye yüklemek istiyorum ancak nereden yükleyeceğimi bulamadım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. (Arkadaşlar dikkatinizi çekmek isterim indirmek istemiyorum yüklemek istiyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2021
Merhaba, CS:GO SDK'da yaptığım map atölyeye yüklemek istiyorum ancak nereden yükleyeceğimi bulamadım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. (Arkadaşlar dikkatinizi çekmek isterim indirmek istemiyorum yüklemek istiyorum.)
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #2 Ana menüde konsolu açıp "workshop_publish" yazın. Çıkan menüde sağda Haritaya tıklayıp, alttaki "Ekle" tuşuna tıklayın ve gerekli yerleri doldurun. İngilizceniz var ise paylaşım yapmadan bu videoyu izlemenizi öneririm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ana menüde konsolu açıp "workshop_publish" yazın. Çıkan menüde sağda Haritaya tıklayıp, alttaki "Ekle" tuşuna tıklayın ve gerekli yerleri doldurun. İngilizceniz var ise paylaşım yapmadan bu videoyu izlemenizi öneririm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et