A Arthepius Decapat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #1 Ben CS:GO oynuyorum. Yoldaşta 33 tane galibiyetim var ama hiç rekabetçi girmiyorum. Yoldaş ile Overwatch açılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2022
Ben CS:GO oynuyorum. Yoldaşta 33 tane galibiyetim var ama hiç rekabetçi girmiyorum. Yoldaş ile Overwatch açılır mı?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #2 Açılmaz, rekabetçide 150 Galibiyet olunca açılıyor.
PORTAKAL_SS Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 522 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Bursa 10 Mayıs 2022 #3 Arthepius dedi: Ben CS:GO oynuyorum. Yoldaşta 33 tane galibiyetim var ama hiç rekabetçi girmiyorum. Yoldaş ile Overwatch açılır mı? Genişletmek için tıkla... Açılmaz 150 rekabetçi kazanmış, nova 1 ve üstü olman lazım.
Arthepius dedi: Ben CS:GO oynuyorum. Yoldaşta 33 tane galibiyetim var ama hiç rekabetçi girmiyorum. Yoldaş ile Overwatch açılır mı? Genişletmek için tıkla... Açılmaz 150 rekabetçi kazanmış, nova 1 ve üstü olman lazım.
TR4YLER Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 934 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #4 Overwatch tek katkısı ekstradan az bir şey XP veriyor. Onun haricinde CS:GO topluluğuna amme hizmeti yapmış oluyorsunuz. Ben hilelere sövdükten sonra çıkıp birkaç tane Overwatch basıp sinirimi atıyorum.
Overwatch tek katkısı ekstradan az bir şey XP veriyor. Onun haricinde CS:GO topluluğuna amme hizmeti yapmış oluyorsunuz. Ben hilelere sövdükten sonra çıkıp birkaç tane Overwatch basıp sinirimi atıyorum.