crazy_vefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 3.445 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kastamonu 27 Nisan 2020 #11 ibrahimefemetezor dedi: Yanlış anlamadım değil mi? Grafik ayarlarını mı arttırayım, işe yarar mı sizce? En kısa zamanda deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Evet çünkü grafik ayarlarını kısarsanız işlemciye, yükseltirseniz bir nebze olsun GPU'ya yük biner. Yükseltmek bazen aynı FPS'yi alırken daha kaliteli oynamanıza sebep olur ve drop olayını azaltabilir bile. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2020
ibrahimefemetezor dedi: Yanlış anlamadım değil mi? Grafik ayarlarını mı arttırayım, işe yarar mı sizce? En kısa zamanda deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Evet çünkü grafik ayarlarını kısarsanız işlemciye, yükseltirseniz bir nebze olsun GPU'ya yük biner. Yükseltmek bazen aynı FPS'yi alırken daha kaliteli oynamanıza sebep olur ve drop olayını azaltabilir bile.
Kadir_m Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 1.108 Çözümler 18 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #12 ibrahimefemetezor dedi: Yanlış anlamadım değil mi? Grafik ayarlarını mı arttırayım, işe yarar mı sizce? En kısa zamanda deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Evet doğru anladın. Grafik ayarlarını arttırırsan alacağın FPS ile birlikte CPU kullanımı da düşecek.
ibrahimefemetezor dedi: Yanlış anlamadım değil mi? Grafik ayarlarını mı arttırayım, işe yarar mı sizce? En kısa zamanda deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Evet doğru anladın. Grafik ayarlarını arttırırsan alacağın FPS ile birlikte CPU kullanımı da düşecek.