6 651982 Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 451 Çözümler 3 10 Ağustos 2023 #11 enes9858 dedi: Yatırımlık alacaksan ben olsam skin alırdım ama en parlak görünen kaliteli. Genişletmek için tıkla... Zaten aldım bir sürü skin+kasa+kapsül var hesabımda sadece çıkarttığım sticker hakkında bilgim olmadığı için konu açıp sorma gereği duydum hocam.
enes9858 dedi: Yatırımlık alacaksan ben olsam skin alırdım ama en parlak görünen kaliteli. Genişletmek için tıkla... Zaten aldım bir sürü skin+kasa+kapsül var hesabımda sadece çıkarttığım sticker hakkında bilgim olmadığı için konu açıp sorma gereği duydum hocam.
E enes9858 Picopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #12 651982 dedi: Zaten aldım bir sürü skin+kasa+kapsül var hesabımda sadece çıkarttığım sticker hakkında bilgim olmadığı için konu açıp sorma gereği duydum hocam. Genişletmek için tıkla... Tm ozmn
651982 dedi: Zaten aldım bir sürü skin+kasa+kapsül var hesabımda sadece çıkarttığım sticker hakkında bilgim olmadığı için konu açıp sorma gereği duydum hocam. Genişletmek için tıkla... Tm ozmn