H Hhsaga Picopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 CS 1.6'da CS:GO'daki M4A4 silahini M4A1 yerine yapmak istiyorum. Nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
Çözüm DKB 4 Mayıs 2021 Hhsaga dedi: Hoc. Teşekkür ederim nasıl yapıcağımi anlatir mısıniz models klasörüne atinca olmadı mdl dosyasını. Genişletmek için tıkla... Atınca bu dosyları değiştir demesi lazım sonra sende evet diyeceksin. Version 1 ya da 2'yi koy ama sadace bir tanesini at.
Hhsaga dedi: Hoc. Teşekkür ederim nasıl yapıcağımi anlatir mısıniz models klasörüne atinca olmadı mdl dosyasını. Genişletmek için tıkla... Atınca bu dosyları değiştir demesi lazım sonra sende evet diyeceksin. Version 1 ya da 2'yi koy ama sadace bir tanesini at.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 4 Mayıs 2021 #2 Skin changer kullanabilirsiniz. Artı -3 Eksi
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #3 Hhsaga dedi: CS 1.6'da CS:GO'daki M4A4 silahini M4A1 yerine yapmak istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Mods [Counter-Strike 1.6] Mods for Counter-Strike 1.6 (CS1.6) gamebanana.com Artı 0 Eksi
Hhsaga dedi: CS 1.6'da CS:GO'daki M4A4 silahini M4A1 yerine yapmak istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Mods [Counter-Strike 1.6] Mods for Counter-Strike 1.6 (CS1.6) gamebanana.com
2 288313 Kilopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 2.543 Çözümler 8 4 Mayıs 2021 #4 İndirdiğiniz silahı oyun dosyalarından Cstrike-Models kılasörüne atın. Orijinal ise ban yeme ihtimali vardır. Eğer modda sıkıntı var ise tek oyunculu (botlarla) giremezsiniz. Artı 0 Eksi
İndirdiğiniz silahı oyun dosyalarından Cstrike-Models kılasörüne atın. Orijinal ise ban yeme ihtimali vardır. Eğer modda sıkıntı var ise tek oyunculu (botlarla) giremezsiniz.
KS KS H Hhsaga Picopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #5 DKB dedi: Mods [Counter-Strike 1.6] Mods for Counter-Strike 1.6 (CS1.6) gamebanana.com Genişletmek için tıkla... Yani burdan olur mu indirsem? Models klasörüne atmayı bikiyorum yani kurmayı? DKB dedi: Mods [Counter-Strike 1.6] Mods for Counter-Strike 1.6 (CS1.6) gamebanana.com Genişletmek için tıkla... Hocam bana m4a4'ün skibini atarmısınız bulamadım da. DKB dedi: Mods [Counter-Strike 1.6] Mods for Counter-Strike 1.6 (CS1.6) gamebanana.com Genişletmek için tıkla... Hocam bana M4A4'ün skibini atar mısınız bulamadım da. Artı 0 Eksi
DKB dedi: Mods [Counter-Strike 1.6] Mods for Counter-Strike 1.6 (CS1.6) gamebanana.com Genişletmek için tıkla... Yani burdan olur mu indirsem? Models klasörüne atmayı bikiyorum yani kurmayı? DKB dedi: Mods [Counter-Strike 1.6] Mods for Counter-Strike 1.6 (CS1.6) gamebanana.com Genişletmek için tıkla... Hocam bana m4a4'ün skibini atarmısınız bulamadım da. DKB dedi: Mods [Counter-Strike 1.6] Mods for Counter-Strike 1.6 (CS1.6) gamebanana.com Genişletmek için tıkla... Hocam bana M4A4'ün skibini atar mısınız bulamadım da.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #6 Hhsaga dedi: Yani buradan olur mu indirsem? Models klasörüne atmayı bikiyorum yani kurmayı? Hocam bana M4A4'ün skibini atar mısınız bulamadım da. Hocam bana M4A4'ün skibini atar mısınız bulamadım da. Genişletmek için tıkla... M4A4 Mod for Counter-Strike 1.6 | CS1.6 Mods cs:goooooooo... A Counter-Strike 1.6 (CS1.6) Mod in the M4A1 category, submitted by n00kie and Cell 1 gamebanana.com Artı 0 Eksi
Hhsaga dedi: Yani buradan olur mu indirsem? Models klasörüne atmayı bikiyorum yani kurmayı? Hocam bana M4A4'ün skibini atar mısınız bulamadım da. Hocam bana M4A4'ün skibini atar mısınız bulamadım da. Genişletmek için tıkla... M4A4 Mod for Counter-Strike 1.6 | CS1.6 Mods cs:goooooooo... A Counter-Strike 1.6 (CS1.6) Mod in the M4A1 category, submitted by n00kie and Cell 1 gamebanana.com
KS KS H Hhsaga Picopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #7 Hoc DKB dedi: M4A4 Mod for Counter-Strike 1.6 | CS1.6 Mods cs:goooooooo... A Counter-Strike 1.6 (CS1.6) Mod in the M4A1 category, submitted by n00kie and Cell 1 gamebanana.com Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim nasıl yapıcağımi anlatirmısıniz models klasörüne atinca olmadı mdl dosyasını Artı 0 Eksi
Hoc DKB dedi: M4A4 Mod for Counter-Strike 1.6 | CS1.6 Mods cs:goooooooo... A Counter-Strike 1.6 (CS1.6) Mod in the M4A1 category, submitted by n00kie and Cell 1 gamebanana.com Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim nasıl yapıcağımi anlatirmısıniz models klasörüne atinca olmadı mdl dosyasını
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #8 Hhsaga dedi: Hoc. Teşekkür ederim nasıl yapıcağımi anlatir mısıniz models klasörüne atinca olmadı mdl dosyasını. Genişletmek için tıkla... Atınca bu dosyları değiştir demesi lazım sonra sende evet diyeceksin. Version 1 ya da 2'yi koy ama sadace bir tanesini at. Artı 0 Eksi Çözüm
Hhsaga dedi: Hoc. Teşekkür ederim nasıl yapıcağımi anlatir mısıniz models klasörüne atinca olmadı mdl dosyasını. Genişletmek için tıkla... Atınca bu dosyları değiştir demesi lazım sonra sende evet diyeceksin. Version 1 ya da 2'yi koy ama sadace bir tanesini at.
KS KS H Hhsaga Picopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #9 DKB dedi: Atınca bu dosyları değiştir demesi lazım sonra sende evet diyeceksin. Version 1 ya da 2'yi koy ama sadace bir tanesini at. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler yaptım. Artı 0 Eksi
DKB dedi: Atınca bu dosyları değiştir demesi lazım sonra sende evet diyeceksin. Version 1 ya da 2'yi koy ama sadace bir tanesini at. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler yaptım.