ege2e Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Başlıkta da dediğim gibi CS2'ye geçince atölye haritaların yok oldu. Ne yapmalıyım? (3 tane yeni harita yükledim.) Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
Başlıkta da dediğim gibi CS2'ye geçince atölye haritaların yok oldu. Ne yapmalıyım? (3 tane yeni harita yükledim.)
Çözüm B B Black Mesa Çalışanı 13 Kasım 2023 Atölye yeni motora entegre edilmedi, edildiği zaman güncellemesi gelecektir. Eğer haritaları oynamak istiyorsan eski CS:GO demo viewer sürümünü indirmen gerekiyor. Kütüphane > CS2 > Özellikler > Beta > Beta Sürümü
Atölye yeni motora entegre edilmedi, edildiği zaman güncellemesi gelecektir. Eğer haritaları oynamak istiyorsan eski CS:GO demo viewer sürümünü indirmen gerekiyor. Kütüphane > CS2 > Özellikler > Beta > Beta Sürümü
B Black Mesa Çalışanı Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 619 Çözümler 13 Yer Black Mesa 13 Kasım 2023 #2 Atölye yeni motora entegre edilmedi, edildiği zaman güncellemesi gelecektir. Eğer haritaları oynamak istiyorsan eski CS:GO demo viewer sürümünü indirmen gerekiyor. Kütüphane > CS2 > Özellikler > Beta > Beta Sürümü Artı 0 Eksi Çözüm
Atölye yeni motora entegre edilmedi, edildiği zaman güncellemesi gelecektir. Eğer haritaları oynamak istiyorsan eski CS:GO demo viewer sürümünü indirmen gerekiyor. Kütüphane > CS2 > Özellikler > Beta > Beta Sürümü
KS KS ege2e Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 Onu yaptım zaten CS:GO oynamak için peki CS:GO dosyalarından haritaları CS2'ye atma gibi bir olasılık var mı? Black Mesa Çalışanı dedi: Atölye yeni motora entegre edilmedi, edildiği zaman güncellemesi gelecektir. Eğer haritaları oynamak istiyorsan eski CS:GO demo Viewer sürümünü indirmen gerekiyor. Kütüphane > CS2 > özellikler > beta > beta sürümü. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi nasıl cevap olarak işaretleyeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Onu yaptım zaten CS:GO oynamak için peki CS:GO dosyalarından haritaları CS2'ye atma gibi bir olasılık var mı? Black Mesa Çalışanı dedi: Atölye yeni motora entegre edilmedi, edildiği zaman güncellemesi gelecektir. Eğer haritaları oynamak istiyorsan eski CS:GO demo Viewer sürümünü indirmen gerekiyor. Kütüphane > CS2 > özellikler > beta > beta sürümü. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi nasıl cevap olarak işaretleyeceğim?
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 13 Kasım 2023 #4 ege2e dedi: Hocam sizi nasıl cevap olarak işaretliyeceyim. Genişletmek için tıkla... Rapordan çözüm olarak bildirebilirsiniz. ege2e dedi: Onu yaptım zaten CS:GO oynamak için peki CS:GO dosyalarından haritaları CS2'ye atma gibi bir olasılık var mı? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef. Artı 0 Eksi
ege2e dedi: Hocam sizi nasıl cevap olarak işaretliyeceyim. Genişletmek için tıkla... Rapordan çözüm olarak bildirebilirsiniz. ege2e dedi: Onu yaptım zaten CS:GO oynamak için peki CS:GO dosyalarından haritaları CS2'ye atma gibi bir olasılık var mı? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef.
KS KS ege2e Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #5 Teşekkürler. Artı 0 Eksi
B Black Mesa Çalışanı Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 619 Çözümler 13 Yer Black Mesa 13 Kasım 2023 #6 ege2e dedi: Onu yaptım zaten CS:GO oynamak için peki CS:GO dosyalarından haritaları CS2'ye atma gibi bir olasılık var mı? Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum hiç araştırmadım. Halen daha topluluk sunucuları bulunmuyor olsaydı belki haritaları kolaylıkla oynayabilirdin. Artı 0 Eksi
ege2e dedi: Onu yaptım zaten CS:GO oynamak için peki CS:GO dosyalarından haritaları CS2'ye atma gibi bir olasılık var mı? Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum hiç araştırmadım. Halen daha topluluk sunucuları bulunmuyor olsaydı belki haritaları kolaylıkla oynayabilirdin.