CS:GO'dan Haksız Ban

Terrlian

Decipat
En son 9 şubatta oynadım CS:GO onda da botlarla 30 dk oynayıp sildim oyunu. Ama 2 gün önce ban yemişim. Sadece sebebini merak ediyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 140
Dediğiniz şey imkansız. Sadece botlarla oynayarak OW ye düşmessiniz. Önceki zamanları düşünün haksizsa zaten kaldırırlar.

Bana da aynısı gelmişti yaklaşık 6 ay önce PUBG için. İtiraz ettim. Özür dileyip açmışlardı.

Overwatch'dan ban yemişsin, botlarla oynadığın oyunla alakası yok. Overwatch oraya işlemiyor, daha önce yaptığın bir şey yüzünden yemişsin, hile olabilir, küfür hakaret veya takım arkadaşını öldürmek veya oynamasına engel olman olabilir.

Bana da aynısı gelmişti yaklaşık 6 ay önce PUBG için. İtiraz ettim. Özür dileyip açmışlardı.

Çok da gerek duymuyorum aslında. Ben CS Source oynuyorum. Yine de ban yediğimi görmek şaşırttı.

İlk kez rekabetçi girdiğimde headshot atmıştım arkadaşıma bu da bir kere oldu. Küfür etsem her yer Rus dolu. Hile olarak şu sv_cheats olayı var ya 2 kere onu kullanmıştım.

En son 9 şubatta oynadım CS:GO onda da botlarla 30 dk oynayıp sildim oyunu.
İlk kez rekabetçi girdiğimde headshot atmıştım arkadaşıma bu da bir kere oldu. Küfür etsem her yer Rus dolu. Hile olarak şu sv_cheats olayı var ya 2 kere onu kullanmıştım.
Bu anlattıklarınla Overwatch'a düşüp üstüne de ban yemen imkansız. Başka bir şeyler daha yapmışsındır.

Bu anlattıklarınla Overwatch'a düşüp üstüne de ban yemen imkansız. Başka bir şeyler daha yapmışsındır.
Biraz daha düşünmem lazım.

Buldum galiba. Ücretsiz Steam hesapları vardı onlara girmiştim. Belki bu yüzden oynadığım oyundan yasaklamıştır?

Pek bilmem ama PC'de hile var mıydı arkada açık kalmiş halde oyuna girdiysen seni izleyenlerden biride hiç bakmadan direk hile var diye geri bildirim oluştursa Valve da senin PC'de açılanlara bakıp hileyi görüp direk ban atmış falan diyeceğim de iyi salladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…