Orijinal adam Megapat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 281 9 Ocak 2021 #11 Hayırlara vesile olsun. Yeni hesap açıp oynamaya devam.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 9 Ocak 2021 #12 Sebepsiz yere diye bir şey yok. Hatalı yasaklamaların bile bir sebebi var. Gereken bilgiler aşağıda mevcut. Steam Destek :: VAC yasaklaması aldım support.steampowered.com
Sebepsiz yere diye bir şey yok. Hatalı yasaklamaların bile bir sebebi var. Gereken bilgiler aşağıda mevcut. Steam Destek :: VAC yasaklaması aldım support.steampowered.com
ExoJQ Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 120 10 Ocak 2021 #13 1.9 TDI dedi: Hep haksız yere ban yiyorsunuz, bu işte bir terslik var. Genişletmek için tıkla... Dostum oyuna bir aydır girmiyorum diyorum ve hesabım sadece bir arkadaşımda var oda yapmaz böyle bir şey Frik dedi: Kuzenin falan hile mi açtı acaba Genişletmek için tıkla... Hayır kimse hile açmadı.
1.9 TDI dedi: Hep haksız yere ban yiyorsunuz, bu işte bir terslik var. Genişletmek için tıkla... Dostum oyuna bir aydır girmiyorum diyorum ve hesabım sadece bir arkadaşımda var oda yapmaz böyle bir şey Frik dedi: Kuzenin falan hile mi açtı acaba Genişletmek için tıkla... Hayır kimse hile açmadı.
2 279508 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.242 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Ocak 2021 #14 ExoJQ dedi: Dostum oyuna bir aydır girmiyorum diyorum ve hesabım sadece bir arkadaşımda var oda yapmaz böyle bir şey Genişletmek için tıkla... Yasaklamalar gecikmeli uygulanıyor, 1 ay oyuna giriş yapmamanız bir şeyi değiştirmiyor.
ExoJQ dedi: Dostum oyuna bir aydır girmiyorum diyorum ve hesabım sadece bir arkadaşımda var oda yapmaz böyle bir şey Genişletmek için tıkla... Yasaklamalar gecikmeli uygulanıyor, 1 ay oyuna giriş yapmamanız bir şeyi değiştirmiyor.
ExoJQ Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 120 10 Ocak 2021 #15 Quitahditale dedi: 1 Aydır girmediyseniz hesabınız çalınmış olabilir. Ya da sizin hesabınızın şifresini bilen biri. Yoksa gereksiz yere VAC yeme ihtimaliniz yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda var sadece hesabım o yedirmiş olabilir mi ?
Quitahditale dedi: 1 Aydır girmediyseniz hesabınız çalınmış olabilir. Ya da sizin hesabınızın şifresini bilen biri. Yoksa gereksiz yere VAC yeme ihtimaliniz yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda var sadece hesabım o yedirmiş olabilir mi ?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 10 Ocak 2021 #16 ExoJQ dedi: o da yapmaz böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Yapmayacağını nereden biliyorsunuz? Hesap paylaşımı sözleşme gereği zaten yasak.
ExoJQ dedi: o da yapmaz böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Yapmayacağını nereden biliyorsunuz? Hesap paylaşımı sözleşme gereği zaten yasak.
2 279508 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.242 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Ocak 2021 #17 ExoJQ dedi: Arkadaşımda var sadece hesabım o yedirmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Siz kullanmadıysanız yüksek ihtimalle evet.
ExoJQ dedi: Arkadaşımda var sadece hesabım o yedirmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Siz kullanmadıysanız yüksek ihtimalle evet.
ExoJQ Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 120 10 Ocak 2021 #18 Ben arkadaşıma nasıl iyi bir ders verebilirim ? Benim elimde de onun hesabı var bende ban yedirteyim mi yoksa bırakayım mı ? Kardeşim dediğim biridir kendisi çok ağır bir şey olmasın. Dosya Ekleri 1.png 81,5 KB · Görüntüleme: 626 2.png 59,5 KB · Görüntüleme: 629
Ben arkadaşıma nasıl iyi bir ders verebilirim ? Benim elimde de onun hesabı var bende ban yedirteyim mi yoksa bırakayım mı ? Kardeşim dediğim biridir kendisi çok ağır bir şey olmasın.
Alperen 28273737 Picopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 10 Ocak 2021 #19 ExoJQ dedi: Ben arkadaşıma nasıl iyi bir ders verebilirim? Benim elimde de onun hesabı var bende ban yedirteyim mi yoksa bırakayım mı? Kardeşim dediğim biridir kendisi çok ağır bir şey olmasın. Genişletmek için tıkla... Okumadan kurgu demeyin, ben okudum kurgu.
ExoJQ dedi: Ben arkadaşıma nasıl iyi bir ders verebilirim? Benim elimde de onun hesabı var bende ban yedirteyim mi yoksa bırakayım mı? Kardeşim dediğim biridir kendisi çok ağır bir şey olmasın. Genişletmek için tıkla... Okumadan kurgu demeyin, ben okudum kurgu.