CS:GO'dan Valorant'a geçiş sonrası oyuna alışma

c137exe

Hectopat
CS:GO FACEIT oyuncusuydum. CS e-sporu TR de bittiği için Valorant'a geçme kararı aldım. Valorant'a geçtiğimde hiç ummadığım bir şey oldu aimim aşırı kötü durumda. Önümdeki adamı vuramıyorum resmen. Kendimi Valorant'a göre nasıl alıştırabilirim?

Hocam ben az seken silahlarla aimimi geliştirdim. Biraz garip geliyor ama öyle alıştım

Eğer CS:GO'da gerçekten iyi vurabiliyorsan, bilgisayar veya oyun kaynaklı bir sorun olmadıkça Valorant'ta da çok rahat vurabilmen lazım. En azından platin gibi rütbelere kadar sadece vurarak rahatlıkla çıkabilmen lazım.

Ben CSden Valoranta geçince tam tersi aim olayı çok kolay gelmişti. Spray atmak vesaire Valorantta çok daha kolay.

FACEIT level 9'dum. Zaten önce ki başlıklarıma bakarsan görebilirsin. FPS sıkıntım da yok fakat hiçbir şekilde vuramıyorum. Tekrar kendimi denemek için FACEIT girdiğimde çok rahat oynayabildiğimi gördüm.

cs den valoya geçince daha kolay vuruyorsun aslında ya da bana öyle geldi. 1 ay valo oyna cs ye girdiğinde adam vuramıyorsun çok değişik geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…