Bu doğru değil. Rainbow hâla bozulmadı.
CS battleroyale modu geldiğinde öldü. Artık akıl sağlığınız için bırakmanızı tavsiye ederim.
Söylediğiniz tek bir şeye katılmıyoruk oda 128 tick sunucu olayı. Ne yazık ki hâlen daha interneti 128 tick sunucuya yetmeyen insanlar var. Valve bu yüzden 128 tick sunucuya geçmiyor.
Ama onun dışında hile sorunu varken hala para koparmaya çalışmaları cidden saçma.
Cs beleş olduğu gün öldü bence, gelin hep beraber oynayalım Counter-Strike Steam'de %90 İndirimli bırakın GO'yu derim, en azından lanet hilecilerden sinir krizi geçirmeyiz
CS battleroyale modu geldiğinde öldü. Artık akıl sağlığınız için bırakmanızı tavsiye ederim.
Söylediğiniz tek bir şeye katılmıyoruk oda 128 tick sunucu olayı. Ne yazık ki hâlen daha interneti 128 tick sunucuya yetmeyen insanlar var. Valve bu yüzden 128 tick sunucuya geçmiyor.
Ama onun dışında hile sorunu varken hala para koparmaya çalışmaları cidden saçma.
Akıl sağlığım zaten bozuldu. Üzerine bir de oyuna bağımlı kaldım. Sileceğim, silemiyorum. Zaten bir takım da en az 3 tane Türk varsa o oyunu kaybediyoruz. Ya küfürden, ya da lag probleminden.
Akıl sağlığım zaten bozuldu. Üzerine bir de oyuna bağımlı kaldım. Sileceğim, silemiyorum. Zaten bir takım da en az 3 tane Türk varsa o oyunu kaybediyoruz. Ya küfürden, ya da lag probleminden.
Dünya'nın 1 numaralı çevrimiçi aksiyon oyununu oynayın. Bu vahşi popüler takımlı oyunda inanılmaz derecede gerçekçi farklı türden teröristlere karşı savaşın. Stratejik görevleri tamamlamak için takım arkadaşlarınızla ittifak kurun. Düşman bölgelerini yerle bir edin. Rehineleri kurtarın. Rolünüz...
Faceite geçicem ben ayın 1i itibarıyle yıllık abonelık almayı dusunuyorum. Butun bu hile sorunlarının server kalitesizliğinin çözumu faceit gibi duruyor
Yüzde yüz katılıyorum dostum. Cache özellikle yeşilin ağırlıklı olduğu bir map mesela adam yeşil bir karakter satın almış gerçekten kamufle oluyor, göremiyorum bazen. Adaletsiz bir durum oluşturuyor bu karakter olayı.
R6 daha 3 sezona geçiyorken öldü. Gelen güncellemeler grafiklerin daha kötü görünmesine, daha fazla hataya ve daha fazla hileye neden olmak dışında bi şey yapmadı.
Dünya'nın 1 numaralı çevrimiçi aksiyon oyununu oynayın. Bu vahşi popüler takımlı oyunda inanılmaz derecede gerçekçi farklı türden teröristlere karşı savaşın. Stratejik görevleri tamamlamak için takım arkadaşlarınızla ittifak kurun. Düşman bölgelerini yerle bir edin. Rehineleri kurtarın. Rolünüz...
Zaten Counter-Strike sonrasında bu oyuna geçiş yaptım hocam. Belki de hatayı tam da orada yaptım. Genellikle De_Dust2 oynarım. 2 Gün de bir girerdim ve kötü oynardım ama bu kadar sinir olmazdım. Sonra benim PC CS:GO kaldırır mı diye yükledim. Baktım kaldırıyor, heyecanla hemen eski oyuna veda ettim. Şimdi psikopat olma yolunda ilerliyorum.