Pixel1 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #1 Merhabalar, ben tam olarak CS:GO'nun yeni güncellemesini anlayamadım. Açıklayabilir misiniz?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #2 Counter-Strike: Global Offensive - Adjustments to Non-Prime - Steam News Today we are making changes to non-Prime CS:GO accounts store.steampowered.com
Counter-Strike: Global Offensive - Adjustments to Non-Prime - Steam News Today we are making changes to non-Prime CS:GO accounts store.steampowered.com
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 6 Haziran 2021 #3 Özetle artık Prime olmak için 123TL vermek gerekiyor. Önceden alanlardan gitmedi. Prime olmayan hesaplar iyice kısıtlandı.
Özetle artık Prime olmak için 123TL vermek gerekiyor. Önceden alanlardan gitmedi. Prime olmayan hesaplar iyice kısıtlandı.
Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 6 Haziran 2021 #4 Pixel1 dedi: Merhabalar, ben tam olarak CS:GO'nun yeni güncellemesini anlayamadım. Açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Prime olmayanlar ranked maç giremiyor. İtem düşüremiyor. Rank kasamıyor.
Pixel1 dedi: Merhabalar, ben tam olarak CS:GO'nun yeni güncellemesini anlayamadım. Açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Prime olmayanlar ranked maç giremiyor. İtem düşüremiyor. Rank kasamıyor.
Pixel1 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #5 SALOOWEN dedi: Özetle artık Prime olmak için 123TL vermek gerekiyor. Önceden alanlardan gitmedi. Prime olmayan hesaplar iyice kısıtlandı. Genişletmek için tıkla... Rütbe ile Prime alınıyordu, bende ondan vardı o kaldırıldı mı?
SALOOWEN dedi: Özetle artık Prime olmak için 123TL vermek gerekiyor. Önceden alanlardan gitmedi. Prime olmayan hesaplar iyice kısıtlandı. Genişletmek için tıkla... Rütbe ile Prime alınıyordu, bende ondan vardı o kaldırıldı mı?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 7 Haziran 2021 #6 Pixel1 dedi: Rütbe ile Prime alınıyordu, bende ondan vardı o kaldırıldı mı? Genişletmek için tıkla... Önceden 21 level olarak Prime olanlardan kaldırılmadı.
Pixel1 dedi: Rütbe ile Prime alınıyordu, bende ondan vardı o kaldırıldı mı? Genişletmek için tıkla... Önceden 21 level olarak Prime olanlardan kaldırılmadı.
Pixel1 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #7 SALOOWEN dedi: Önceden 21 level olarak Prime olanlardan kaldırılmadı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
SALOOWEN dedi: Önceden 21 level olarak Prime olanlardan kaldırılmadı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.958 Çözümler 29 7 Haziran 2021 #8 Beleş Prime yok. Prime olmayana rekabetçi maç yok. Prime'ın yoksa ne XP var ne beleş item düşürme var ne de level atlama var. Bot gibi bir şeysin yani.
Beleş Prime yok. Prime olmayana rekabetçi maç yok. Prime'ın yoksa ne XP var ne beleş item düşürme var ne de level atlama var. Bot gibi bir şeysin yani.
3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 28 Aralık 2021 #9 OMFG EPIC dedi: Beleş Prime yok. Prime olmayana rekabetçi maç yok. Prime'ın yoksa ne XP var ne beleş item düşürme var ne de level atlama var. Bot gibi bir şeysin yani. Genişletmek için tıkla... Cok sacma :d
OMFG EPIC dedi: Beleş Prime yok. Prime olmayana rekabetçi maç yok. Prime'ın yoksa ne XP var ne beleş item düşürme var ne de level atlama var. Bot gibi bir şeysin yani. Genişletmek için tıkla... Cok sacma :d