CS:GO'ya başlanır mı?

Tam emin olmasam da sanırım Prime Status dışında da bir rütbelendirme sistemi var. 5 saat oynadığım hesapla rekabetçi girdiğimde çok aptal insanlar geldi. Oyuncuya çarpma özelliğinden yararlanıp beni duvara falan sıkıştıyorlardı, başka girdiğim maçta da bir çocuk ardı arkası kesilmeden bağırıyordu.
En azından bir arkadaşın daha olsun bence yanında @Umutin arkadaşın da dediği gibi. Çünkü öbür türlü seni oyundan atabiliyorlar. (17 kille 1. olduğum zaman atmışlardı beni :/ )
Bir de Prime hesabın olmadığında rütbe olmadığı için bazen oyunu hiç bilmeyen insanlar gelebiliyor. Prime çok da gerekli değil aslında, genellikle iyi oyuncular geliyor zaten.

Knk başlayabilirsin ama ilk baslarda çok ağlayabilirsin bana çok ağlıyolar en büyük sorunumuz bu insanlar kaybetmeye başlayınca ağlıyorlar.Korkakca oynamaya başlıyorlar do not push diyorlar başka birşey demiyorlar.Tavsiyem ciddi kasma kendini bu oyuna hayatını karartma işine gücüne ver kendini.Ama eğlenmek için arada girebilirsin bence.

Konuyla bir ilgisi yok ama oyun içinde profillere giremiyorum hem takım arkadaşımlarımın hem karşı takımın sebebi ne olabilir? Topluluk profilini görüntüle diyorum bir şey açılmıyor.

Haftalık böyle bir drop mu var? Nasıl oluyor ve düzgün şeyler veriliyor mu yoksa eskisi gibi 3-5 kuruşluk şeyler mi?
Evet, var. Oyun içi maçlara girmeniz yeterli. Haftada bir kez grafiti / skin ve kasa düşürme hakkınız oluyor. Oyunda seviye atlayınca genelde grafiti / skin düşer. Kasa ise şansınıza bağlı olarak maç sonları düşer. Bana birkaç gün önce seviye atlayınca 25 kuruşluk grafiti düştü. Dün gece basit eğlence oynarkende maç sonu Clutch Kasası düştü. Değeri 4.5₺ civarı, hepsini sattım tabii ki. Küçük rakamlar ancak zamanla oyun parasını çıkarıyorsunuz. Bu droplar her çarşamba yenilenir, oyuna o zaman tekrar girip drop düşürebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…