CS:GO'ya başlanır mı?

Mky

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Şu an oyunu indiriyorum 7 GB oldu. Sizce indirmeye değer mi? Oyunun hali falan nasıl? Mic kullanan birisi değilim. Biraz para biriktirip seçkin hesap mı ne ondan alacağım. Valorant oyuncusuyum ve aimim hatrı sayılır derecede var. Bir sorum daha var, oyunda skin ve kasa sistemi nasıl çalışıyor? Kasaya biz para verip mi alıyoruz yoksa oynadıkça kendi mi düşüyor? Fiyatlar pahalı mı Valorant'a göre onu da söylerseniz sevinirim. Kumar işine girmek istemiyorum kasa falan gelirse onları satarım belki.

Seçkin alırsan oynadıkça düşüyor, 30 TL kasa da düşebilir 1500 TL de o senin şansına bağlı. Deneyip keyif alıp almadığını görebilirsin.

Valorant a göre pahalı. Kasa kendin oynadıkça düşünürsün o sıkıntı değil. İstersen alabilirsiniz. Seçkin hemen al çünkü çok pahalanacak daha.

Eğer seçkin alırsan maç oynadıkça sana kasa ve skinler verebiliryor skinleri direk kullanabiliyorsun veya topluluk pazarında satabiliyorsun ama kasaları açarken bir miktar para ödemeniz gerekiyor.

Fiyatlar Valorant'a göre daha pahalı kasa haftada 1 defa kasayı açmak için o kasanın anahtarını almak gerekiyor mm rezalet trollden oynanmıyor seçkin alıp FACEIT oyna onun yerine daha iyi.

Haftada bir seviye atlayınca kasa ile skin, grafiti vb. veriyor. Kasa ile birlikte toplam 2 eşya düşüyor ve her Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yenileniyor. Oyunda birilerini öldürmek Valorant'a göre daha çok haz veriyor. Skiller olmadığından aimin önemi büyük.

Ayrıca eklemem lazım, pazar sistemi sayesinde skin alıp sıkılsanız bile hesap satmadan tekrar oyun alabilirsiniz. Skinlerin fiyatı değişken olduğundan az da olsa para kazanmak mümkün.

CS:GO'yu yıllardır oynanıyorum kasa sistemi size kasa da geliyor, siz de alabiliyorsunuz. Indirin denemekten zarar gelmez zevkler farklıdır hocam.

Çok param yok. Oyuna en fazla 200-300 yatırıyorum çünkü daha fazlası israf bence.

Güzel skinler oldukça pahalı. Özellikle bıçak edinmek oyunda çok zor. Hele eli yüzü düzgün bir şey olsun diyorsan fiyatı binlerce dolara kadar çıkıyor. Valorant'ta ise öyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…