CS:GO'ya başlanır mı?

CS:GO'yu yıllardır oynanıyorum kasa sistemi size kasa da geliyor, siz de alabiliyorsunuz. Indirin denemekten zarar gelmez zevkler farklıdır hocam.

Hocam aslında bu sene benim sınav senem. Seçkin hesap alayım kıyıda köşede dursun, sınav bitince oynarım diyorum.

Seçkin hesap derken, hesap almayacaksınızdır herhalde.
Oynarken para kazanılabilen bir oyun güzel.
Çok param yok. Oyuna en fazla 200-300 yatırıyorum çünkü daha fazlası israf bence.
CS’nin güzel yanı, istediğin zaman sitelerde aldığınız skinleri satıp paranı geri alabiliyorsun.

Eğer oyun almaya devam edecekseniz size yeni oyunlar için para kaynağı sağlar.

Hocam 300-400 liraya şöyle ucuz bir karambit veya kelebek yok mu kusura bakmayın bilmiyorum oyunu.

Seçkin hesap derken, hesap almayacaksınızdır herhalde.
Oynarken para kazanılabilen bir oyun güzel.

CS’nin güzel yanı, istediğin zaman sitelerde aldığınız skinleri satıp paranı geri alabiliyorsun.

Tam olarak aynı parayı geri alabiliyor muyuz? Bu arada hesap almayacağım. Steam mağazasında gözüken 400 liralık o şeyi alacağım.

Bıçaklar çok pahalı. Resme en ucuz bıçakları koydum.

Ben siliyorum hocam teşekkürer. Oyundan para kazanmaya gerek yok. Zaten bir bıçağa o kadar verebilen adamın para kazanmaya ihtiyacı yoktur

Hocam 300-400 liraya şöyle ucuz bir karambit veya kelebek yok mu kusura bakmayın bilmiyorum oyunu.

Tam olarak aynı parayı geri alabiliyor muyuz?

Bıçaklar çok pahalı hocam, iyi bir hesaba, skinlere sahip olmak istiyorsanız bu binlerce dolar demek olur.

İfadeler: Mky
Adam bıçaktan öldü usta.
Hocam şakasına dememişseniz, deneyin derim.

Hocam olayı anlamadım. Seckin hesap alırsak güzel kasa düşüyor mu oynadıkça? Ve o düşen kasalardan bu fiyatlara bıçak çıkabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…