Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #11 raxemüller dedi: CS:GO'yu yıllardır oynanıyorum kasa sistemi size kasa da geliyor, siz de alabiliyorsunuz. Indirin denemekten zarar gelmez zevkler farklıdır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında bu sene benim sınav senem. Seçkin hesap alayım kıyıda köşede dursun, sınav bitince oynarım diyorum.
raxemüller dedi: CS:GO'yu yıllardır oynanıyorum kasa sistemi size kasa da geliyor, siz de alabiliyorsunuz. Indirin denemekten zarar gelmez zevkler farklıdır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında bu sene benim sınav senem. Seçkin hesap alayım kıyıda köşede dursun, sınav bitince oynarım diyorum.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.365 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 11 Eylül 2023 #12 Mky dedi: Çok param yok. Oyuna en fazla 200-300 yatırıyorum çünkü daha fazlası israf bence. Genişletmek için tıkla... Eğer oyun almaya devam edecekseniz size yeni oyunlar için para kaynağı sağlar.
Mky dedi: Çok param yok. Oyuna en fazla 200-300 yatırıyorum çünkü daha fazlası israf bence. Genişletmek için tıkla... Eğer oyun almaya devam edecekseniz size yeni oyunlar için para kaynağı sağlar.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 11 Eylül 2023 #13 Seçkin hesap derken, hesap almayacaksınızdır herhalde. Oynarken para kazanılabilen bir oyun güzel. Mky dedi: Çok param yok. Oyuna en fazla 200-300 yatırıyorum çünkü daha fazlası israf bence. Genişletmek için tıkla... CS’nin güzel yanı, istediğin zaman sitelerde aldığınız skinleri satıp paranı geri alabiliyorsun.
Seçkin hesap derken, hesap almayacaksınızdır herhalde. Oynarken para kazanılabilen bir oyun güzel. Mky dedi: Çok param yok. Oyuna en fazla 200-300 yatırıyorum çünkü daha fazlası israf bence. Genişletmek için tıkla... CS’nin güzel yanı, istediğin zaman sitelerde aldığınız skinleri satıp paranı geri alabiliyorsun.
Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #14 borisyeisar dedi: Eğer oyun almaya devam edecekseniz size yeni oyunlar için para kaynağı sağlar. Genişletmek için tıkla... Hocam 300-400 liraya şöyle ucuz bir karambit veya kelebek yok mu kusura bakmayın bilmiyorum oyunu. 519928 dedi: Seçkin hesap derken, hesap almayacaksınızdır herhalde. Oynarken para kazanılabilen bir oyun güzel. CS’nin güzel yanı, istediğin zaman sitelerde aldığınız skinleri satıp paranı geri alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Tam olarak aynı parayı geri alabiliyor muyuz? Bu arada hesap almayacağım. Steam mağazasında gözüken 400 liralık o şeyi alacağım.
borisyeisar dedi: Eğer oyun almaya devam edecekseniz size yeni oyunlar için para kaynağı sağlar. Genişletmek için tıkla... Hocam 300-400 liraya şöyle ucuz bir karambit veya kelebek yok mu kusura bakmayın bilmiyorum oyunu. 519928 dedi: Seçkin hesap derken, hesap almayacaksınızdır herhalde. Oynarken para kazanılabilen bir oyun güzel. CS’nin güzel yanı, istediğin zaman sitelerde aldığınız skinleri satıp paranı geri alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Tam olarak aynı parayı geri alabiliyor muyuz? Bu arada hesap almayacağım. Steam mağazasında gözüken 400 liralık o şeyi alacağım.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.365 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 11 Eylül 2023 #15 Mky dedi: Hocam 300-400 liraya şöyle ucuz bir karambit veya kelebek yok mu kusura bakmayın bilmiyorum oyunu. Tam olarak aynı parayı geri alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Bıçaklar çok pahalı. Resme en ucuz bıçakları koydum. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-09-11 203118.png 92,1 KB · Görüntüleme: 45
Mky dedi: Hocam 300-400 liraya şöyle ucuz bir karambit veya kelebek yok mu kusura bakmayın bilmiyorum oyunu. Tam olarak aynı parayı geri alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Bıçaklar çok pahalı. Resme en ucuz bıçakları koydum.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 11 Eylül 2023 #16 Mky dedi: Tam olarak aynı parayı geri alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Biraz komisyon alır site. Skinin fiyatı düşmezse güzel.
Mky dedi: Tam olarak aynı parayı geri alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Biraz komisyon alır site. Skinin fiyatı düşmezse güzel.
Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #17 borisyeisar dedi: Bıçaklar çok pahalı. Resme en ucuz bıçakları koydum. Genişletmek için tıkla... Ben siliyorum hocam teşekkürer. Oyundan para kazanmaya gerek yok. Zaten bir bıçağa o kadar verebilen adamın para kazanmaya ihtiyacı yoktur
borisyeisar dedi: Bıçaklar çok pahalı. Resme en ucuz bıçakları koydum. Genişletmek için tıkla... Ben siliyorum hocam teşekkürer. Oyundan para kazanmaya gerek yok. Zaten bir bıçağa o kadar verebilen adamın para kazanmaya ihtiyacı yoktur
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #18 Mky dedi: Hocam 300-400 liraya şöyle ucuz bir karambit veya kelebek yok mu kusura bakmayın bilmiyorum oyunu. Tam olarak aynı parayı geri alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Bıçaklar çok pahalı hocam, iyi bir hesaba, skinlere sahip olmak istiyorsanız bu binlerce dolar demek olur.
Mky dedi: Hocam 300-400 liraya şöyle ucuz bir karambit veya kelebek yok mu kusura bakmayın bilmiyorum oyunu. Tam olarak aynı parayı geri alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Bıçaklar çok pahalı hocam, iyi bir hesaba, skinlere sahip olmak istiyorsanız bu binlerce dolar demek olur.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 11 Eylül 2023 #19 Mky dedi: Ben siliyorum hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Adam bıçaktan öldü usta. Hocam şakasına dememişseniz, deneyin derim.
Mky dedi: Ben siliyorum hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Adam bıçaktan öldü usta. Hocam şakasına dememişseniz, deneyin derim.
Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #20 519928 dedi: Adam bıçaktan öldü usta. Hocam şakasına dememişseniz, deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Hocam olayı anlamadım. Seckin hesap alırsak güzel kasa düşüyor mu oynadıkça? Ve o düşen kasalardan bu fiyatlara bıçak çıkabiliyor mu?
519928 dedi: Adam bıçaktan öldü usta. Hocam şakasına dememişseniz, deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Hocam olayı anlamadım. Seckin hesap alırsak güzel kasa düşüyor mu oynadıkça? Ve o düşen kasalardan bu fiyatlara bıçak çıkabiliyor mu?