2000 TL'lik kasa da düşebilir ancak bunun ihtimali çok düşük. Bu beklentiye girme derim. Şu anda maksimum 35 TL'lik kasa düşürebiliyorsun gibi düşünebilirsin. Görselde gördüğün kasalar aktif düşme havuzunda olan kasalar. Seçkin hesabın varsa, her hafta oyunda 1 level atladığında büyük ihtimalle bu kasalardan biri düşüyor. Fiyatları da aşağıda gördüğün gibi.
Cs de bıçak çıkarma ihtimaliniz çok düşük%1 cibarı ve kasayı açtığınızda bıçak olarak değil rastgele nadir özel bir eşya olarak gözüküyor.
Ve kasadan kâr etme ihtimâlinizde %40 altında olduğu kesin sitelerde açmak daha mantıklı kâr katlamak zorlaşıyor ama batıncada 15 kat zarar etmiyorsunuz.Sonuçta Cs de kasadan kâr etme ihtimali yüksek olsaydı millet kumarhanede kumar oynücağına burda oynardı.