CS:GO'ya Battle Royale Modu Geldi - Free2Play Oldu!

OlkyNs

Decapat
Makaleler
73
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Twitch Türkiye'nin en iyi yayıncılarından biri olan Unlost'un oynayışıyla CS:GO Battle Royale moduna merhaba diyebilirsiniz.

Arkadaşlar selamlar öncelikle. Battle Royale türünün son yıllar da patlamasıyla birlikte gelen PUBG ya da Fortnite bu türün bir parçası oldu. Bundan sonra CS:GO'da bu iki oyunla rekabete girebilecek bir oyun olacak diyebilirim. Yeni silahlar, yeni fizikler, yeni haritalar ve birçok güncelleme bu oyuna gelmeye devam edeciği Valve ekibi tarafından açıklandı. Battle Royale modunun ismi ise "Danger Zone" olarak belirlendi.

Aslında Battle Royale'den çok beni şaşırtan oyunun tamamen ücretsiz olması. Steam'e girip CS:GO mağaza sayfasına bakarsanız oyun ücretsiz olmuş. Yani bu oyunu nasıl etkiler siz bir düşünün. Oyunun oyuncu kitlesi fena bir şekilde artacak bu belli ama hileler biraz daha çoğalabilir. Ben de bundan korkuyordum maalesef. Valve hileye de bir çözüm düşünmüş olabilir bunu bilemiyoruz şu anlık.

77.50 TL'lik CS:GO Prime Status Upgrade Satın Alma oyuna eklendi. Bu satın alımın açıklaması şu şekilde "Seçkin Duruma sahip hesaplar diğer Seçkin Duruma sahip hesaplarla eşleştirilir ve bu hesaplar, Seçkin Duruma özel hatıra öğelerini, öğe düşürmelerini ve silah kasalarını almaya elverişlidirler."

Bu güncelleme ile birlikte oyuna "Danger Zone" kasası da eklendi. Şu anlık 60 TL'lik bir anahtar fiyatı var.

Son olarak oldukça eğlenceli bir güncelleme bizleri bekliyor diyebilirim arkadaşlar. Yeni haberler geldikçe aktarmaya devam edeceğim.

Bir efsanenin daha çöküşüne tanık oluyoruz.
Hocam hemen Battle Royale hile çalışmalarına başlamışlar diyorlar. Bu kadar olmaz gerçekten sizin dediğiniz gibi olabilir.

Moda Danger Zone denilmiş. Danger Zone'da da çokça hile olacak diğer modlarda da. Oyun ücretsiz olunca doğal olarak bir yığılma olacak. Hileyi kolayca açıp ban yiyenler de yeni hesap açıp yine hile açabilecekler. Bari oyunu ücretsiz yapmasalardı.

Aman ne güzel. Daha çok hileci gelecek. Burada da haftaya başlar ban yedim ne yapacağım mesajları.

Başıma bir şey gelmeyecekse bu habere sevindim. En azından fiyatın yükselmesiyle beraber gereksiz insanlar satın almayacaktır. Üstelik yeni haberlerde var. Bunlar:

"Artık ücretsiz oynayanlar ücretli oynayan kişiler ile eşleşemeyecek "

" Yeni Anti Valve Cheat sistemi tamamlandı 24 saat içerisinde oyuna entegre edilecek. "

İlerleyen zamanlarda üstüne koyarak yoluna devam edecektir Valve.

Seçkin hesap mevzusu güzel olmuş. Ancak bunu PUBG çıkmadan yıllar önce yapsalardı çok daha anlamlı olabilirdi ve bugün Battle Royale moduna gerek kalmazdı. Video izlemeye çalışıyorum ama izlenmiyor bile. Hiç ısınmadım. Deneyeceğim gün içinde.

Normal şartlarda CS oynanış tarzını Battle Royale ile aklımda canlandırınca çok güzel olur diye tahmin ediyorum. Hilenin önüne bir türlü geçememeleri ile oyuna sempatisi olanları soğutunca bundan sonra ağzı ile kuş tutsa zor gibi gözüküyor. Battle Royale'lerin arasında şuan favorim COD BO4. Fiyatıda yüksek olduğundan hile yapmayı düşünenleri,birdaha düşünmelerini sağlacaktır.

Twitch Türkiye'nin en iyi yayıncılarından biri olan Unlost
İlk olarak bu yanlış. Tartışmaya gerek bile yok.
İkincisi, CS:GO'nun böyle bir şeye ihtiyacı yok Fallout 76'da olduğu gibi CS:GO aynı durumda kalıp ana kitlesinden kayıp verebilir. Hali hazırda atölyede ilerlemeli haritalar vardı.
Battle Royale oyunlarına kaçan insanları CS'ye geri çekecek bir plana ihtiyaçları vardı.
CS:GO BattleRoyale, COD bile yapıyor benim niye olmasın?
Easy Peazy Lemon Squezy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…