ÖylesineBiri01
Decapat
Merhaba arkadaşlar. CS:GO Prime 250'ten 275 TL olmuş da acaba CS2 gelince zam gelir mi, bir daha fiyatı artar mı?
Kurla alâkalı bir durum değil bu. Global fiyatı 15 dolar oyunun, bütün ülkelerde yaklaşık olarak bu fiyata satılıyor. Eğer global fiyatı 20 ya da 25 dolara çıkarsa Türkiye'de de zamlanır.Zam gelme ihtimali çok yüksek Steam'in kuru düşük.
Kurla alâkalı bir durum değil bu. Global fiyatı 15 dolar oyunun, bütün ülkelerde yaklaşık olarak bu fiyata satılıyor. Eğer global fiyatı 20 ya da 25 dolara çıkarsa Türkiye'de de zamlanır.
Oyuna zam yapmayacaklarsa bile dolar 25 30 TL olursa zam gelir.Merhaba arkadaşlar. CS:GO Prime 250'ten 275 TL olmuş da acaba CS2 gelince zam gelir mi, bir daha fiyatı artar mı?
Dostum hepsinin değeri yaklaşık 15 dolar.![]()
CS:GO Prime Status Upgrade · SubID: 54029
Includes 1 items: Counter-Strike: Global Offensive. Players with Prime Status are matched with other Prime Status players and are eligible to receive Prime-exclusive souvenir items, item drops, and weapon cases.steamdb.info
Dostum hepsinin değeri yaklaşık 15 dolar.
Tabii ki kurla beraber zam gelecektir ancak konu sahibi bunu sormuyor. "CS2'ye özel bir zam gelir mi?" Gibi anladım ben.Diyorum ki kur artarsa Prime artabilir. 293TL ediyor 15 dolar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.