Çözüldü CS:GO'ya girerken DirectX kurulum kısmında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

eTnea

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu düne kadar sorunsuz oynuyordum ama birden oynayamamaya başladım. Bugün oyun için uğraştım ancak olmadı yardım lazım.
Oyunu oynamak için tıkladığımda Steam benden izin istiyor.
Evet dediğimde böyle bir şey çıkıyor ama asla ilerlemiyor.

Hayır dediğimde ise biraz bekliyorum hiçbir şey olmuyor ve tekrar "oyna" yazısı geri geliyor. Bazı yöntemleri denedim ama işe yaramadı.

Denediğim yöntemler:
-Oyun dosyalarını doğrulamak.
-D3DX9_43.DLL'yi silip DirectX İndirme Aracını kurmak.
-Oyunu silip yüklemek.

Bu yöntemler dışındaki bütün çözümlerinizi bekliyorum.

Çözüm
Hiçbir yöntem işe yaramadı, bilgisayara format atacakken öylesine bir umut oyuna tıkladım ve açıldı. Hatasını anladı herhalde.
Başlatma seçeneklerinde neler var?
C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.DLL dosyasını silip DirectX'i tekrar kurup yükle.

Başlatma seçeneklerinde bir şey yok, dediğin yöntemi de yaptım ama işe yaramadı.

Bunu 15dk kadar bekledim ve yüklendi ama yine oyun açılmadı, Steam daha izin istemiyor.
"Oyna" ya bastıktan sonra bilgisayarda hiçbir şey olmuyor -oyun açılmıyor- ve "oyna" yazısı tekrar geliyor.

Son düzenleme:
Steamı masaüstünden açıyorsan başlattan açıp girmeyi dene. Oyuna da nerden giriyorsan tersten girmeyi dene masaüstünden veya steamdan. Olmazsa directx 10 kur.

Steam'ı masaüstünden açıyorsan başlattan açıp girmeyi dene. Oyuna da nereden giriyorsan tersten girmeyi dene masaüstünden veya Steam'den. Olmazsa DirectX 10 kur.

İşe yaramadı, masaüstünden girmeyi deneyince fatal error çıkıyor, Steam'i tekrar başlatsam bile çıkmaya devam ediyor.

Hiçbir yöntem işe yaramadı, bilgisayara format atacakken öylesine bir umut oyuna tıkladım ve açıldı. Hatasını anladı herhalde.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…