CS:GO'ya girerken ekran kararması ve ses gidip gelmesi

Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik
Öncelikle merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. Bilgisayarımda yüklü olan diğer oyunlarda böyle bir sorun olmadığını belirtmek isterim. Windows 11 kullanıyorum CS:GO açarken ekran siyah oluyor ve çalan şarkı anlık durup masaüstüne dönüyor sonra tekrar CS:GO içerisine giriyor. CS:GO'yu her açışımda aynı problem oluyor. Oyun çözünürlük ayarları monitör ile aynı 1920/1080 16.9 bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende de oyuna girerken bu şekil oluyor ama sizin bu dediğinizi görene kadar bir sorun olduğunu düşünmemiştim sadece oyun ile alakalı diye düşünmüştüm. Sizce de öyle olabilir mi ?

Başlatma seçenekleri kullanıyorsanız atar mısınız?

Aslında varsayılan ne ise onu kullanıyor olmam lazım hiç girmedim oraya atayım bir sn.

Oyun dosyalarını doğruladım bu arada bilginiz olsun.

Bende de oyuna girerken bu şekil oluyor ama sizin bu dediğinizi görene kadar bir sorun olduğunu düşünmemiştim sadece oyun ile alakalı diye düşünmüştüm. Sizce de öyle olabilir mi?

Daha önce laptop kullanıyordum onda böyle bir şey söz konusu değildi.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    150,9 KB · Görüntüleme: 27
Aslında varsayılan ne ise onu kullanıyor olmam lazım hiç girmedim oraya atayım bir sn.

Oyun dosyalarını doğruladım bu arada bilginiz olsun.

Daha önce laptop kullanıyordum onda böyle bir şey söz konusu değildi.
Evet bende laptop kullanıyordum böyle bir sorun bende de yoktu ama masaüstüne geçince sizinki gibi oluyor ama dediğim gibi bunu bir sorun olarak görmemiştim ben.

Evet bende laptop kullanıyordum böyle bir sorun bende de yoktu ama masaüstüne geçince sizinki gibi oluyor ama dediğim gibi bunu bir sorun olarak görmemiştim ben.

Sorun mu bilmiyorum ama biraz sinir bozucu oluyor. Ses gidip geliyor oyunu aşağı atıyor tekrar geri açıyor vs.

Direkt yazdığım gibi.

Cevap için teşekkürler öyle denedim fayda sağlamadı.

Merhaba arkadaşlar, denerken fark ettim. Oyunu tam ekran yerine tam ekran pencereli moda alırsak sorun düzeliyor. Tekrar tam ekrana alırsam yine aynısını yapıyor. Acaba oyunda genel bir hata mı beni mi kapsıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı