Şunun için en güncel sürücüleri, yazılımı ve aygıt yazılımını indirin: HP ProBook 4540s Dizüstü Bilgisayar.Bu site, Windows ve Mac işletim sistemi için HP Programlama ve Yazıcı ürünlerinin doğru sürücülerini otomatik olarak tespit edebileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz resmi HP...
support.hp.com
BIOS aşırı eski. En yeni model BIOS bu.
Güncelleyin ama elektrik kesintisi olmayacağından ve bataryanın yüzde 50den fazla dolu olduğundan emin olun.
Oyuna girdiğim anda istinasız mavi ekran veriyor (CS:GO).
HP ProBook 4540s
İşlemci Intel Core i5.
İşlemci modeli Intel Core i5-3230M.
İşlemci hızı 2.60 GHz.
İşletim sistemi Windows 7 Professional.
Sistem belleği 4 GB 1333 MHz.
Sabit disk (HDD) 750 GB.
Ekran kartı hafızası paylaşımlı
Ekran kartı Intel HD Graphics 4000.
Minidump dosyaları için: berkay minidump.rar
Kusura bakmayın yeni üye olduğum için iki kere paylaşılmış konu. Attığınız linke tıkladım Bios yazan yerdekini indirip güncelledim. Fakat düzelmedi. Acaba başka bir şey daha yapmam gerekiyor muydu? Yalnızca Bios'u güncelledim.
Ama dedim yapmanız gerekenleri. Asıl olarak ekran kartı sürücülerinizi güncellemeniz lazımdı.
O yeni paylaştığınız dosyalar yeni mi yoksa düne mi ait? @Batarya18
Düne ait hangisi ekran kartı sürücüsü bilmediğim için yapamadım.Tam olarak neye girip tıklamam gerektiğini yazabilir misiniz ? Ben çok iyi değilim bu bilgisayar işlerinde. Çok teşekkürler ilgilendiğiniz için.
Ekran kartı sürücüsü ile alakalı yine. Kurduğunuza emin misiniz? DDU ile kalıntıları silip atılan linkteki sürücüleri kurun. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi