B Batarya18 Femtopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #1 CS:GO'ya girmek için tıkladığımda direkt mavi ekran veriyor. Minidump dosyalarına buradan ulaşabilirsiniz. minidumo – Google Drive drive.google.com İşlemci: Intel Core™ i5. İşlemci Modeli: Intel® Core™i5-3230M. İşlemci Hızı: 2.60 GHz. İşletim Sistemi: Windows 7 Profesional. (bende Windows 10 Pro kurulu) Sistem Belleği: 4 GB 1333 MHz. Sabit Disk: (HDD) 750 GB. Ekran Kartı Hafızası: Paylaşımlı Ekran Kartı: Intel® HD Graphics 4000.
CS:GO'ya girmek için tıkladığımda direkt mavi ekran veriyor. Minidump dosyalarına buradan ulaşabilirsiniz. minidumo – Google Drive drive.google.com İşlemci: Intel Core™ i5. İşlemci Modeli: Intel® Core™i5-3230M. İşlemci Hızı: 2.60 GHz. İşletim Sistemi: Windows 7 Profesional. (bende Windows 10 Pro kurulu) Sistem Belleği: 4 GB 1333 MHz. Sabit Disk: (HDD) 750 GB. Ekran Kartı Hafızası: Paylaşımlı Ekran Kartı: Intel® HD Graphics 4000.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.232 Makaleler 19 Çözümler 477 Yer Valisiz Vilayet! 22 Nisan 2021 #11 Batarya18 dedi: İkisini de denedim fakat hala aynı. Oyuna giremiyor bile direkt mavi ekran veriyor. Yeni mini dump dosyasını paylaştım. yeni minidump - Google Drive team viewer ile yapabileceğiniz bir şey varsa açayım. Genişletmek için tıkla... DDU ile kökten kaldırın. Aynı anda ikisini de kurmayın. İlk önce AMD sürücüsünü, daha sonra da arkasından Intel sürücüsünü kurun. Artı 0 Eksi
Batarya18 dedi: İkisini de denedim fakat hala aynı. Oyuna giremiyor bile direkt mavi ekran veriyor. Yeni mini dump dosyasını paylaştım. yeni minidump - Google Drive team viewer ile yapabileceğiniz bir şey varsa açayım. Genişletmek için tıkla... DDU ile kökten kaldırın. Aynı anda ikisini de kurmayın. İlk önce AMD sürücüsünü, daha sonra da arkasından Intel sürücüsünü kurun.
KS KS B Batarya18 Femtopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #12 The G.O.A.T dedi: Ekran kartı sürücüsü ile alakalı yine. Kurduğunuza emin misiniz? DDU ile kalıntıları silip atılan linkteki sürücüleri kurun. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Genişletmek için tıkla... sanırım bir sıkıntı olmuş. Bilgisayardan ses de çıkmamaya başladı onları kurduktan sonra. Dediğinizi tekrar deneyeyim. Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Ekran kartı sürücüsü ile alakalı yine. Kurduğunuza emin misiniz? DDU ile kalıntıları silip atılan linkteki sürücüleri kurun. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Genişletmek için tıkla... sanırım bir sıkıntı olmuş. Bilgisayardan ses de çıkmamaya başladı onları kurduktan sonra. Dediğinizi tekrar deneyeyim.