CS:GO'ya girince ekranın bozulması HDD kaynaklı olabilir mi?

Merhaba arkadaş geçen hafta R3 2200G APU sistemimi sattım. Alan arkadaş HDD sorunlu diye bir iddia çıkardı HD Tune error scan testi yap dedim kırmızı bile çıkmadı ama oyunlara girdiğinde böyle bir ekran çıktığını ve arkadaşının SSD'sini taktiği zaman olmadığı söylüyor ve şu fotoğrafı attı bildiğim kadarı ile bu sorun ekran kartından kaynaklı olur. 2.el RX580 almış ondandır diye düşündüm ama SSD takınca sorun olmadığını söyledi. O yüzden size sorayım dedim. Durum nedir? Sizce HDD sorunlu olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG-20201117-WA0001.jpg
    172,7 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal ekran kartı kaynaklı gibi duruyor belki ssd'ye driveri kurmamış olabilir bu yüzden apu ekran kartını kullanıp hatayı vermemiş olabilir.

Peki son bir soru daha sizce HDD kaynaklı bir şey olma ihtimali var mı?
Bana kalırsa alakası yok çünkü ben de ilk ekran kartı aldığım zaman düzgün takmamıştım ve buna benzer görüntüler olmuştu ekranda sonra düzgün takınca duzelmişti arkadaşa aynı şeyi anlatınca ssd takınca olmuyor dedi. Ve dün bilgisayarcıya göstermiş hdd pert demiş sonra bana dedi HD tune testi yaptırdım temiz çıktı. Cahil bilgisayarcılar işini biliyor yine.

Aynen öyle hdd kaynaklı bir sorun olsa bile böyle bir hata mümkün değil malesef bilgisayarcılarımız işini tam yapmıyor ve nereden ne koparsam kardır hesabı yapıyorlar

Aynen öyle hdd kaynaklı bir sorun olsa bile böyle bir hata mümkün değil malesef bilgisayarcılarımız işini tam yapmıyor ve nereden ne koparsam kardır hesabı yapıyorlar
Evet kankan şimdi de sorun Ram diyor birini çıkarınca açılıyor diyor ramler de imdamda bulunanlar sence onunla alakası var mı?

Evet kankan şimdi de sorun Ram diyor birini çıkarınca açılıyor diyor ramler de imdamda bulunanlar sence onunla alakası var mı?
Ramlerden kaynaklı olabilme ihtimale düşükte olsa var bence bilgisayarı alıp bir bilgisayarcıdan parçaları değiştirilerek deneyin...

RAM'lerden kaynaklı olabilme ihtimale düşükte olsa var bence bilgisayarı alıp bir bilgisayarcıdan parçaları değiştirilerek deneyin...

Ben de öyle tahmin ediyordum. Ama şu an bilgisayarı sattığım için il dışında ondan dolayı böyle bir imkanım yok ve daha da saçma olan durum kargoda hiçbir parça zarar görmeyip sadece birebir aynı RAM'lerden 1 tanesinin zarar görmesi yani karşı taraf sorun çıkarmak için yapıyor diye düşünmüyorum ama saçma geliyor durum şimdi de RAM'ler in garantisi hala vardı 10AY garantiye vermek istiyor iş benden çıksa da arkadaşın mağdur kalmasını istemiyorum ve dün HDD kaynaklı eminim derken şimdi RAM kaynaklı eminim diyor bilgisi de yok sanırsam genel olarak ekran kartından kaynaklı olduğunu anlamıyor. Bunları da kendi şanssızlığıma veriyorum diyelim .

Evet hocam büyük ihtimalle karşı taraf çocuğa aldı bilgisayarı ve bu tarz sorunlar çıkartıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…