TahaBey7 Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 Yer Semt-i Emekköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Oyunu başlat tuşuna basıyorum. Yapılandırma güncelleniyor, yazısı geliyor; sonra bir anda Steam'dan çıkış yapıyor. Sadece CS:GO'da yapıyor bunu. Diğer oyunlarda böyle bir şey yok.
Oyunu başlat tuşuna basıyorum. Yapılandırma güncelleniyor, yazısı geliyor; sonra bir anda Steam'dan çıkış yapıyor. Sadece CS:GO'da yapıyor bunu. Diğer oyunlarda böyle bir şey yok.
KS KS TahaBey7 Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 Yer Semt-i Emekköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #11 Silinen üye dedi: Katıldığınız beta programı varsa onu hiçbiri olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey de yok. Silip yüklemeyi de denedim, olmadı. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Katıldığınız beta programı varsa onu hiçbiri olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey de yok. Silip yüklemeyi de denedim, olmadı.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 25 Mayıs 2021 #12 TahaBey7 dedi: Öyle bir şey de yok. Silip yüklemeyi de denedim, olmadı. Genişletmek için tıkla... Steam güncellemesi varsa onu bir güncelleyin yoksa elle C++ 2010 X86 ve X64 sürümlerini yükleyip deneyin. Artı 0 Eksi
TahaBey7 dedi: Öyle bir şey de yok. Silip yüklemeyi de denedim, olmadı. Genişletmek için tıkla... Steam güncellemesi varsa onu bir güncelleyin yoksa elle C++ 2010 X86 ve X64 sürümlerini yükleyip deneyin.