Xlazer Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 380 12 Mayıs 2021 #1 Merhaba ben CS:GO'nun incelemesini yapmak istiyordum her yere baktım fakat nereden yapılacağını hala anlamadım. Bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi?
Merhaba ben CS:GO'nun incelemesini yapmak istiyordum her yere baktım fakat nereden yapılacağını hala anlamadım. Bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 12 Mayıs 2021 #2 Xlazer dedi: Merhaba ben CS:GO'nun incelemesini yapmak istiyordum her yere baktım fakat nereden yapılacağını hala anlamadım. Bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynadıktan sonra Steam'de Cs nin mağaza sayfasına gelirsen az aşağı indiğinde inceleme kutucuğunu görebilirsin.
Xlazer dedi: Merhaba ben CS:GO'nun incelemesini yapmak istiyordum her yere baktım fakat nereden yapılacağını hala anlamadım. Bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynadıktan sonra Steam'de Cs nin mağaza sayfasına gelirsen az aşağı indiğinde inceleme kutucuğunu görebilirsin.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 12 Mayıs 2021 #3 Yorum yazabilmek için en az 5 Dolar harcaman gerek.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 12 Mayıs 2021 #4 Hesabın 5 dolar barajını geçmiş ise @Metin Eren Türkmen in dediği gibi yaparak inceleme yapabilirsin.
Hesabın 5 dolar barajını geçmiş ise @Metin Eren Türkmen in dediği gibi yaparak inceleme yapabilirsin.
Xlazer Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 380 12 Mayıs 2021 #5 Metin Eren Türkmen dedi: Oyunu oynadıktan sonra Steam'de CS'nin mağaza sayfasına gelirsen az aşağı indiğinde inceleme kutucuğunu görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir yer göremedim de SS atabilir misiniz rica etsem.
Metin Eren Türkmen dedi: Oyunu oynadıktan sonra Steam'de CS'nin mağaza sayfasına gelirsen az aşağı indiğinde inceleme kutucuğunu görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir yer göremedim de SS atabilir misiniz rica etsem.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 13 Mayıs 2021 #6 Alt kısımda gördüğün yerde kutucuk olur. Ben inceleme yazdığım için kutucuk gözükmüyor ama sende kutucuk gözükür. Dosya Ekleri resim_2021-05-13_020030.png 757,1 KB · Görüntüleme: 54
Alt kısımda gördüğün yerde kutucuk olur. Ben inceleme yazdığım için kutucuk gözükmüyor ama sende kutucuk gözükür.
Xlazer Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 380 15 Mayıs 2021 #7 Metin Eren Türkmen dedi: Alt kısımda gördüğün yerde kutucuk olur. Ben inceleme yazdığım için kutucuk gözükmüyor ama sende kutucuk gözükür. Genişletmek için tıkla... Ben ona şimdi değil kutucuğuna tıklamıştım şu an gözükmüyor kütüphanede de gözükmüyor başka bir yolu yok mu?
Metin Eren Türkmen dedi: Alt kısımda gördüğün yerde kutucuk olur. Ben inceleme yazdığım için kutucuk gözükmüyor ama sende kutucuk gözükür. Genişletmek için tıkla... Ben ona şimdi değil kutucuğuna tıklamıştım şu an gözükmüyor kütüphanede de gözükmüyor başka bir yolu yok mu?
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #8 Xlazer dedi: Ben ona şimdi değil kutucuğuna tıklamıştım şu an gözükmüyor kütüphanede de gözükmüyor başka bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Hesabınız kısıtlı sanırım, 5 dolar yatırmanız gerekli toplamda.
Xlazer dedi: Ben ona şimdi değil kutucuğuna tıklamıştım şu an gözükmüyor kütüphanede de gözükmüyor başka bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Hesabınız kısıtlı sanırım, 5 dolar yatırmanız gerekli toplamda.
Xlazer Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 380 15 Mayıs 2021 #9 401146 dedi: Hesabınız kısıtlı sanırım, 5 dolar yatırmanız gerekli toplamda. Genişletmek için tıkla... Kısıtlı değil Steam Community :: XLazer ═════════════════════ஜ۩۞۩ஜ═════════════════════ •● 𝓦𝒆𝓵𝓬𝓸𝓶𝒆 - 𝓽𝓸 - 𝓶𝔂 - 𝓹𝓻𝓸𝒇𝓲𝓵𝒆 ●• ═════════════════════ஜ۩۞۩ஜ═════════════════════ ːredjewelː Technopat Sosyal ːredjewelː Discord Xlszer#0278 ːredjewelː Steam DB ːredjewelː Trade Link steamcommunity.com
401146 dedi: Hesabınız kısıtlı sanırım, 5 dolar yatırmanız gerekli toplamda. Genişletmek için tıkla... Kısıtlı değil Steam Community :: XLazer ═════════════════════ஜ۩۞۩ஜ═════════════════════ •● 𝓦𝒆𝓵𝓬𝓸𝓶𝒆 - 𝓽𝓸 - 𝓶𝔂 - 𝓹𝓻𝓸𝒇𝓲𝓵𝒆 ●• ═════════════════════ஜ۩۞۩ஜ═════════════════════ ːredjewelː Technopat Sosyal ːredjewelː Discord Xlszer#0278 ːredjewelː Steam DB ːredjewelː Trade Link steamcommunity.com
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 17 Mayıs 2021 #10 Xlazer dedi: Ben ona şimdi değil kutucuğuna tıklamıştım şu an gözükmüyor kütüphanede de gözükmüyor başka bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Kütüphaneden öneriyor musunuz? kısmında şimdi değil yapıp denedim yine de oyunun mağaza sayfasında inceleme bölmesi çıkıyor bende.
Xlazer dedi: Ben ona şimdi değil kutucuğuna tıklamıştım şu an gözükmüyor kütüphanede de gözükmüyor başka bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Kütüphaneden öneriyor musunuz? kısmında şimdi değil yapıp denedim yine de oyunun mağaza sayfasında inceleme bölmesi çıkıyor bende.