E Ewxre Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 22 24 Ocak 2022 #21 LegendaryDevilHunter dedi: R6 almanızı öneririm. Her ne kadar eskisi kadar iyi olmasa da alternatifi yok ve piyasadaki çoğu oyundan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Oynatacak PC yok. Maalesef... PC'min özellikleri cok düşük, oynatacagini düşünmüyorum.
LegendaryDevilHunter dedi: R6 almanızı öneririm. Her ne kadar eskisi kadar iyi olmasa da alternatifi yok ve piyasadaki çoğu oyundan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Oynatacak PC yok. Maalesef... PC'min özellikleri cok düşük, oynatacagini düşünmüyorum.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 24 Ocak 2022 #22 Ewxre dedi: Oynatacak PC yok. Maalesef... PC'min özellikleri cok düşük, oynatacagini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Özelliklerin nedir? GT740M ile 30 FPS oynayabiliyorum rahat bir sekilde.
Ewxre dedi: Oynatacak PC yok. Maalesef... PC'min özellikleri cok düşük, oynatacagini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Özelliklerin nedir? GT740M ile 30 FPS oynayabiliyorum rahat bir sekilde.
E Ewxre Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 22 24 Ocak 2022 #23 schlss dedi: Özelliklerin nedir? GT740M ile 30 FPS oynayabiliyorum rahat bir sekilde. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM Intel grafik bilmem kaç, bir de i5 ama RAM ve ekran kartı iyi olmadan neye yarar.
schlss dedi: Özelliklerin nedir? GT740M ile 30 FPS oynayabiliyorum rahat bir sekilde. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM Intel grafik bilmem kaç, bir de i5 ama RAM ve ekran kartı iyi olmadan neye yarar.