CS:GO'ya Recoil Case Gelmiş!

Bana 1 hafta önce topluluk sunucusunda düştü ve 65 TL falandı ve Steam Guard kullanmadığım için bekletmeye aldı. Steam Guard ekleyince 1 hafta beklemem gerekti. Şu an 80 TL satışı iptal ettim hala daha yükselmesini bekliyorum.

Daha yükselmez büyük ihtimalle böyle kasalar bence satın. Ytd.

Şu anda Steam'de hata var mobil onay verilmiyor hata veriyor o yüzden pazar fiyatları arttı sadece o kasada artış yok hata düzelince eski fiyatlarına iner.

Şu anda Steam'de hata var mobil onay verilmiyor hata veriyor o yüzden pazar fiyatları arttı sadece o kasada artış yok hata düzelince eski fiyatlarına iner.

Umarım bizimkilerde satılır kasayı trollüne 100 liraya koyanlar şu an çok mutlu.

Hatta daha bile aşağı inecek muhtemelen. Bugün droplar sıfırlandı ve insanların elinde bayağı kasa birikti.

Bu kasa düştü bugün. Şuan piyasası 45-46 lira. 10 gün önce 380TL'ye satılmış. 45TL'den satışa koyacağım.

Bu konuyu okuduktan sonra maça girdim ve 15 liralık kasa düşürdüm. Onu satıp kapsül aldım ve açtım. 120 TL'lik sticker çıktı.

Düşmüyor ya 3 gündür giriyorum oyuna ve günde en az 4-5 saat takılıyorum ama bu recoil case düşmüyor delirdim artık ya bunun bir ayarı mı var anlamadım.

Düşmüyor ya 3 gündür giriyorum oyuna ve günde en az 4-5 saat takılıyorum ama bu recoil case düşmüyor delirdim artık ya bunun bir ayarı mı var anlamadım.

Bir yöntem söyleyim oyuna girip sol üstten topluluk sunucu tarayıcısına tıklayın alttaki ara bölgesi "Idle" yazın çıkan listede yüksek rakamlı katılım olan oyunlardan birine girin(Idle drop case yazanlardan birine).

Burada younu 1 saat kadar bırakın muhtemelen bir kasa düşecektir. Ben bazen oyun oynamadığımda burada bırakıyorum. Hafta da garanti bir tane düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…