Bana 1 hafta önce topluluk sunucusunda düştü ve 65 TL falandı ve Steam Guard kullanmadığım için bekletmeye aldı. Steam Guard ekleyince 1 hafta beklemem gerekti. Şu an 80 TL satışı iptal ettim hala daha yükselmesini bekliyorum.
Bana 1 hafta önce topluluk sunucusunda düştü ve 65 TL falandı ve Steam Guard kullanmadığım için bekletmeye aldı. Steam Guard ekleyince 1 hafta beklemem gerekti. Şu an 80 TL satışı iptal ettim hala daha yükselmesini bekliyor.
Bana 1 hafta önce topluluk sunucusunda düştü ve 65 TL falandı ve Steam Guard kullanmadığım için bekletmeye aldı. Steam Guard ekleyince 1 hafta beklemem gerekti. Şu an 80 TL satışı iptal ettim hala daha yükselmesini bekliyorum.
Şu anda Steam'de hata var mobil onay verilmiyor hata veriyor o yüzden pazar fiyatları arttı sadece o kasada artış yok hata düzelince eski fiyatlarına iner.
Şu anda Steam'de hata var mobil onay verilmiyor hata veriyor o yüzden pazar fiyatları arttı sadece o kasada artış yok hata düzelince eski fiyatlarına iner.
Düşmüyor ya 3 gündür giriyorum oyuna ve günde en az 4-5 saat takılıyorum ama bu recoil case düşmüyor delirdim artık ya bunun bir ayarı mı var anlamadım.
Düşmüyor ya 3 gündür giriyorum oyuna ve günde en az 4-5 saat takılıyorum ama bu recoil case düşmüyor delirdim artık ya bunun bir ayarı mı var anlamadım.
Bir yöntem söyleyim oyuna girip sol üstten topluluk sunucu tarayıcısına tıklayın alttaki ara bölgesi "Idle" yazın çıkan listede yüksek rakamlı katılım olan oyunlardan birine girin(Idle drop case yazanlardan birine).
Burada younu 1 saat kadar bırakın muhtemelen bir kasa düşecektir. Ben bazen oyun oynamadığımda burada bırakıyorum. Hafta da garanti bir tane düşüyor.