Forsser Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 37 Yer EV Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 Başlıktaki şeyi nasıl yapabilirim?
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 19 Mart 2021 #2 Misal "1" değer vermişseniz o değeri "0" olarak değiştirin.
Forsser Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 37 Yer EV Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #3 fatihylmzz dedi: Misal "1" değer vermişseniz o değeri "0" olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım.
fatihylmzz dedi: Misal "1" değer vermişseniz o değeri "0" olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 19 Mart 2021 #4 Forsser dedi: Nasıl yani anlamadım. Genişletmek için tıkla... Örnek veriyorum "Hud_draw 0" yazmışsanız "Hud_draw 1" yazarak geri alabiliyorsunuz o komutu.
Forsser dedi: Nasıl yani anlamadım. Genişletmek için tıkla... Örnek veriyorum "Hud_draw 0" yazmışsanız "Hud_draw 1" yazarak geri alabiliyorsunuz o komutu.
prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 19 Mart 2021 #5 Ya da atölye yerinden config generator indirin. Orada restore default settings gibi bir şey olması lazım. Ona tıklayın, sizi haritadan atacaktır. Ayarlarınız CS'yi ilk yüklediğinizdeki gibi olmuş olacak. Unutmayın her şeyi geri alır.
Ya da atölye yerinden config generator indirin. Orada restore default settings gibi bir şey olması lazım. Ona tıklayın, sizi haritadan atacaktır. Ayarlarınız CS'yi ilk yüklediğinizdeki gibi olmuş olacak. Unutmayın her şeyi geri alır.
Forsser Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 37 Yer EV Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #6 fatihylmzz dedi: Örnek veriyorum "hud_draw 0" yazmışsanız "hud_draw 1" yazarak geri alabiliyorsunuz o komutu. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler hocam.
fatihylmzz dedi: Örnek veriyorum "hud_draw 0" yazmışsanız "hud_draw 1" yazarak geri alabiliyorsunuz o komutu. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler hocam.