CS2 çıkarken zam gelmesi normal bir şey. Bende zam bekliyordum ki geldi de. İnsanların 24 liraya hile açıp banlanıp yine almasındansa yüksek olsun daha iyi.
İlk öncelikle karışıklığa sebebiyet verdiğinden şu ifadeyi düzeltelim: Oyuna hâli hazırda ücretsiz yani oyuna zam gelmedi, Seçkin Durum Yükseltmesi adında çeşitli avantajlara sahip olduğunuz ürüne oyun içi mağazada zam geldi.
Ayrıca Seçkin Durum Yükseltmesinin fiyatı Dolar kuruna göre hareket eder. Yurt dışında bu yükseltmenin fiyatı 15 Amerikan Dolarıdır. Dolar yükselişe geçmiş durumdayken kimse indirim falan beklemiyordu. Zam geleceği bariz bir durumdu.
Oyunun Steam sayfasında bu yükseltme hâlâ daha 274,95 TL'lik fiyat etiketiyle satılıyor. Alma planı olanlar satın alımlarını oradan gerçekleştirebilirler.