theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Haziran 2023 #11 EmperortheAntares dedi: Öyle bir şey yaparlarsa oyuncu kaybederler. Tatil zamanı çıkarmaları lazım ki millet oynasın. İhtimal var ama temmuz daha yakın geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Olabildiğince erken çıksın yeter hocam ya.
EmperortheAntares dedi: Öyle bir şey yaparlarsa oyuncu kaybederler. Tatil zamanı çıkarmaları lazım ki millet oynasın. İhtimal var ama temmuz daha yakın geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Olabildiğince erken çıksın yeter hocam ya.
modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #12 EmperortheAntares dedi: CS2 çıkarken zam gelmesi normal bir şey. Bende zam bekliyordum ki geldi de. İnsanların 24 liraya hile açıp banlanıp yine almasındansa yüksek olsun daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dolar sebepli artıyor galiba fiyat.
EmperortheAntares dedi: CS2 çıkarken zam gelmesi normal bir şey. Bende zam bekliyordum ki geldi de. İnsanların 24 liraya hile açıp banlanıp yine almasındansa yüksek olsun daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dolar sebepli artıyor galiba fiyat.
EmperortheAntares Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 826 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram Asus H410M-K I3 10100-F STRIX GTX 1050TI TOSHIBA 1 TB HDD WD 240 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2023 #13 modric dedi: Dolar sebepli artıyor galiba fiyat. Genişletmek için tıkla... Dolar füze gibi arttığı için normaldir. Steam'de kur 10 liraydı diye hatırlıyorum.
modric dedi: Dolar sebepli artıyor galiba fiyat. Genişletmek için tıkla... Dolar füze gibi arttığı için normaldir. Steam'de kur 10 liraydı diye hatırlıyorum.