charlsjsy Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #1 Sistemim Intel i5 8250 ekran kartım 940 MX Intel Graphics 620.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 31 Ekim 2020 #2 Laptop mu?
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.398 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 31 Ekim 2020 #3 "İntel Grafikleri Kontrol Merkezi" uygulamasına girdikten sonra "Ekran" seçeneğine gir. Ardından altta "Ölçeklendirme" kısmından "Ekran Ölçeklendirmesini Koru" yap. Sorun çözülür hocam
"İntel Grafikleri Kontrol Merkezi" uygulamasına girdikten sonra "Ekran" seçeneğine gir. Ardından altta "Ölçeklendirme" kısmından "Ekran Ölçeklendirmesini Koru" yap. Sorun çözülür hocam
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 31 Ekim 2020 #4 En güncel Intel sürücüsünü kurun. Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com Çözüldü: Intel Sürücü Doğrulama Hatası Bilgisayarıma güncelleme gelmiş fakat güncellediğimde bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? www.technopat.net Intel ekran kartı ayarlarından 1024x768 çözünürlüğü seçip, Tam ekrana göre ölçeklendir deyin. Daha sonra monitör çözünürlüğüne geri dönüş yapın.
En güncel Intel sürücüsünü kurun. Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com Çözüldü: Intel Sürücü Doğrulama Hatası Bilgisayarıma güncelleme gelmiş fakat güncellediğimde bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? www.technopat.net Intel ekran kartı ayarlarından 1024x768 çözünürlüğü seçip, Tam ekrana göre ölçeklendir deyin. Daha sonra monitör çözünürlüğüne geri dönüş yapın.
charlsjsy Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #5 ilkerowic dedi: "İntel Grafikleri Kontrol Merkezi" uygulamasına girdikten sonra "Ekran" seçeneğine gir. Ardından altta "Ölçeklendirme" kısmından "Ekran Ölçeklendirmesini Koru" yap. Sorun çözülür hocam Genişletmek için tıkla... ekran ölçeklendirmesini koru açık alyhisa dedi: Laptop mu? Genişletmek için tıkla... evet 26318 dedi: En güncel Intel sürücüsünü kurun. Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com Çözüldü: Intel Sürücü Doğrulama Hatası Bilgisayarıma güncelleme gelmiş fakat güncellediğimde bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? www.technopat.net Intel ekran kartı ayarlarından 1024X768 çözünürlüğü seçip, tam ekrana göre ölçeklendir deyin. Daha sonra monitör çözünürlüğüne geri dönüş yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bu işlemi yaptıktan sonra tam ekrana göre ölçeklendir ayarı kalmalımı @26318. 26318 dedi: En güncel Intel sürücüsünü kurun. Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com Çözüldü: Intel Sürücü Doğrulama Hatası Bilgisayarıma güncelleme gelmiş fakat güncellediğimde bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? www.technopat.net Intel ekran kartı ayarlarından 1024X768 çözünürlüğü seçip, tam ekrana göre ölçeklendir deyin. Daha sonra monitör çözünürlüğüne geri dönüş yapın. Genişletmek için tıkla... @26318 ben güncelledim dediğiniz çözünürlüğü yaptım fakat ölçeklendir kısmında tam ekrana göre ölçeklendir çıkmadı. Son düzenleme: 1 Kasım 2020
ilkerowic dedi: "İntel Grafikleri Kontrol Merkezi" uygulamasına girdikten sonra "Ekran" seçeneğine gir. Ardından altta "Ölçeklendirme" kısmından "Ekran Ölçeklendirmesini Koru" yap. Sorun çözülür hocam Genişletmek için tıkla... ekran ölçeklendirmesini koru açık alyhisa dedi: Laptop mu? Genişletmek için tıkla... evet 26318 dedi: En güncel Intel sürücüsünü kurun. Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com Çözüldü: Intel Sürücü Doğrulama Hatası Bilgisayarıma güncelleme gelmiş fakat güncellediğimde bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? www.technopat.net Intel ekran kartı ayarlarından 1024X768 çözünürlüğü seçip, tam ekrana göre ölçeklendir deyin. Daha sonra monitör çözünürlüğüne geri dönüş yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bu işlemi yaptıktan sonra tam ekrana göre ölçeklendir ayarı kalmalımı @26318. 26318 dedi: En güncel Intel sürücüsünü kurun. Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com Çözüldü: Intel Sürücü Doğrulama Hatası Bilgisayarıma güncelleme gelmiş fakat güncellediğimde bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? www.technopat.net Intel ekran kartı ayarlarından 1024X768 çözünürlüğü seçip, tam ekrana göre ölçeklendir deyin. Daha sonra monitör çözünürlüğüne geri dönüş yapın. Genişletmek için tıkla... @26318 ben güncelledim dediğiniz çözünürlüğü yaptım fakat ölçeklendir kısmında tam ekrana göre ölçeklendir çıkmadı.