CS:GO'yu arkadaşlarınızla oynasanız dahi kurtarmıyor

Fyria

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  

Arkadaş bulduk yine de yiyinemiyoruz abi bu nedir ya ? Var mı bildiğiniz bir kurtulma yolu ? Bayağı da iyi oynamaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Usta eklesene beni. Şimdilik MİC yok (kulaklık bozuldu) 1-2 aya alacağım gireriz beraber.
Steam Community :: weeny (SUP MM rank. Faceit 10 LV 2800 elo hesap sattım. En son bıraktığımda oyunu LE idim. şimdi yeniden başladım.

EKLE BENİ çözülmeyecek sorunlar değil mic ve kulaklık sorunun yok ise takımıma dahil ederim seni hali hazır'da bölgeleri belli olan bir takımım var grubum'da profilim'de mevcut zaten adam eksiğimiz'de bulunuyor zaten düzenli olarak hemen hemen her gün oynuyoruz bu oyunu ne kadar hileler'den illalah etsekte yapacak bir şey yok malesef

Ses var hocam sıkıntım yok o konuda.
Bende en son bıraktığımda LEM idim.

Malesef eş değer bir oyun bulamadık'ki silip atalım tek sefer'de şu lanet oyunu
Aynen, yerini tutmuyor hiçbiri. O aksiyonu veremiyor.
Evet, gelmez bunu biliyorum. Koordineli oynadık, rushumuzu düzgün attık, long açacak adama flaş atarken haber verdik, longa bakarken adam gelmeyince 4 kişi geçene kadar o AWP bekledide orada. Amma velakin bunlar adam vuramıyor adam. Sorun o.

Vuramayan kötü oynamaz her zaman fakat takımın 2.'si ile 1.'si arasında 26 kill fark olmaz. Tamam, ben top fraggerim yüksek kill almam normal fakat entry fragger ne yapıyor ? Suçu atmakta haklıyım bir nevi. İlginç ki önceki maçlarda vuruyorlardı bol bol.

Üstüne üstlük son roundda 3'e 2 kaldı karşı takım, ikiside atladılar adama. Kötü pozisyonda birde. Haber verdim bekleyin ben gelip alacağım diye arkayı atacağım longda beklemiyorlar hocam.

Steam Community :: JeSTeRez01 en erken 1 ay sonra girebilirim eğer uygunsa ekleyin girelim (şuanki rütbe nova 3 bilgisayarı sattığım için güncel foto atamadım)

Dosya Ekleri

• IMG_20190803_102642.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 128
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…