Ahmet Efe Korkmaz Picopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 304 Çözümler 4 1 Mayıs 2021 #1 Steam ve CS:GO'yu İngilizce yapmak FPS artırır dediler. Öyle mi?
Batuhan6638 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 641 Çözümler 7 Yer Yozgat 1 Mayıs 2021 #2 Sanmıyorum.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 1 Mayıs 2021 #3 Ahmet Efe Korkmaz dedi: Steam ve CS:GO'yu İngilizce yapmak FPS artırır dediler. Öyle mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum ya
Ahmet Efe Korkmaz dedi: Steam ve CS:GO'yu İngilizce yapmak FPS artırır dediler. Öyle mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum ya
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 1 Mayıs 2021 #4 Ahmet Efe Korkmaz dedi: Steam ve CS:GO'yu İngilizce yapmak FPS artırır dediler. Öyle mi? Genişletmek için tıkla... Sadece harfler ve yazılar değişiyor nasıl artmasını bekliyorsunuz ?
Ahmet Efe Korkmaz dedi: Steam ve CS:GO'yu İngilizce yapmak FPS artırır dediler. Öyle mi? Genişletmek için tıkla... Sadece harfler ve yazılar değişiyor nasıl artmasını bekliyorsunuz ?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 1 Mayıs 2021 #5 Hayır böyle bir durum söz konusu değil.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #6 Sürprizbozan: Konu dışı Hocam ben Arapça yaptım, 30 FPS alıyordum, 2000 oldu.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 1 Mayıs 2021 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 1 Mayıs 2021 #8 Sence hulk gerçek olabilir mi?
Pc_Sever Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ OKUYOR! 1 Mayıs 2021 #9 Ahmet Efe Korkmaz dedi: Steam ve CS:GO'yu İngilizce yapmak FPS artırır dediler. Öyle mi? Genişletmek için tıkla... Ahmet Efe Korkmaz dedi: Ahmet Efe Korkmaz dedi: Bu konuları açarken ne düşünüyorsunuz acaba. Genişletmek için tıkla... konuları açarken ne düşünüyorsunuz acaba. Genişletmek için tıkla... Bu Ahmet Efe Korkmaz dedi: Steam ve CS:GO'yu İngilizce yapmak FPS artırır dediler. Öyle mi? Genişletmek için tıkla... konuları açarken ne düşünüyorsunuz acaba.
Ahmet Efe Korkmaz dedi: Steam ve CS:GO'yu İngilizce yapmak FPS artırır dediler. Öyle mi? Genişletmek için tıkla... Ahmet Efe Korkmaz dedi: Ahmet Efe Korkmaz dedi: Bu konuları açarken ne düşünüyorsunuz acaba. Genişletmek için tıkla... konuları açarken ne düşünüyorsunuz acaba. Genişletmek için tıkla... Bu Ahmet Efe Korkmaz dedi: Steam ve CS:GO'yu İngilizce yapmak FPS artırır dediler. Öyle mi? Genişletmek için tıkla... konuları açarken ne düşünüyorsunuz acaba.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 1 Mayıs 2021 #10 Evet oluyor, oyunda Türkçe karakterler ekstra yük bindirdiği için İngilizce yapınca performans artışı oluyor! Sence böyle bir şey gerçek olabilir mi? Hiçbir şekilde hem grafiksel hem de işlemci kaynak tüketimini azaltmayan bir değişiklik.
Evet oluyor, oyunda Türkçe karakterler ekstra yük bindirdiği için İngilizce yapınca performans artışı oluyor! Sence böyle bir şey gerçek olabilir mi? Hiçbir şekilde hem grafiksel hem de işlemci kaynak tüketimini azaltmayan bir değişiklik.