CS:GO'yu silip baştan yükledim ve FPS çok düştü

İşletim sistemi
Windows 10

Wexendax

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, konuda da bahsettiğim gibi CS:GO'yu silip baştan yükledim diye FPS 40-50'den yukarı zor çıkıyor ve FPS düşmesi yiyor. Ölüm maçı açıyorum botlara karşı FPS hep düşük ama botları atınca FPS 160'a çıkıyor. Oyunu silmeden önce böyle değildi FPS hep yüksekti ve FPS düşmesi yemiyordum. Driverlarımın hepsi güncel, Windows sürümüm de güncel. Bilgisayarım oyunu çok net kaldırıyor zaten dediğim gibi öncesinde çok güzel de oynuyordum.
Bilgisayar özellikleri:
Ekran kartı: MSI RX580 Armor 8 GB.
İşlemci: R3 2200G.
Anakart: MSI B450M PRO VDH-Plus.

Not: İşlemci biraz darboğaz yapıyor olabilir ekran kartına ama öncesinde çok güzel FPS alıyordum yüksek ayarlarda ama şu an orta ayarlarda 50FPS falan alıyorum.
Bilgisayar hakkında daha fazla bilgi isterseniz verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet daha 2 gün önce güncelledim ama güncellemeler Radeon'un programında biraz geç geliyor. Yani güncelleme geldikten biraz sonra gösteriyor bana güncellemenin geldiğini.
DDU ile eski ekran kartı sürücüsünü silin ve buradan en güncel sürücüyü kurun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu da deneyeceğim herkese yardımları için çok teşekkür ederim.

Şimdi başlatma seçeneklerine bir sürü komut yazdım ve oyunun dosyalarını doğruladım oyun güzel bir şekilde kendine geldi ama hala orta ayarlarda 55 ile 80FPS arası alıyorum çok saçma bir şekilde şimdi de yukarıdaki videodan ekran kartı sürücümün eski sürümünü silip yenisini yüklüyeceğim.

Reis çaktırma ama ben bunu indirmeyi bulamadım .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…