Çözüldü CS:GO'yu ücretsiz alıp seçkin hesaba sahip olmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusuf10

Hectopat
Daha fazla  
1 ila 2 sene öncesinde, daha doğrusu CS:GO ilk ücretsiz olduğu zamanlarda, bir arkadaşım oynamaya başlamış. 5-6 ay aralıksız düzenli vesaire... Oyun seçkin vermiş. Ben de gördüm, oynadık. Ayrıca para yatırmadı. Şu an seçkin durumda. Nasıl oluyor, bir bilginiz var mı? Yani o zamana özgü oyuncu kazanmak için Valve bir şeyler yapmış olabilir mi? (Cidden atmıyorum gördüm adam seçkin para yatırmadığı için arkadaş ekleyemiyor ama seçkin?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eskiden 21 lvl olunca Prime bedava veriliyordu. Artık öyle bir şey yok, 250 TL vermeniz gerek.
2018'den en son ki Prime muhabbetini kalıcı getirene kadar 21sv olduğunuzda (hile kullan/kullanma) Prime için bir tuş/seçenek verip tek tıkla seçkin olabiliyordunuz. O da ücretsiz hesap ile yapmıştır şu an yapması o yüzden imkansız. Para yatırmanıza gerek yoktu eskiden yani.

Anlatmak istediğinizi tam anlamadım ama anladığım kadarıyla nasıl para vermeden seçkin olduğunu soruyorsunuz. O zaman içinde 21 seviye olanlar ücretsiz bir şekilde seçkin oldular.

2018'den en son ki Prime muhabbetini kalıcı getirene kadar 21sv olduğunuzda (hile kullan/kullanma) Prime için bir tuş/seçenek verip tek tıkla seçkin olabiliyordunuz. O da ücretsiz hesap ile yapmıştır şu an yapması o yüzden imkansız. Para yatırmanıza gerek yoktu eskiden yani.

Eskiden ücretsiz zamanlarında 21 seviye olunca seçkin hesap oluyordun. Ama bunu kaldırdılar, artık satın alman gerekiyor.

Eskiden 21 lvl olunca Prime bedava veriliyordu. Artık öyle bir şey yok, 250 TL vermeniz gerek.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı